Satıyorum Fivem Executor Source

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aure
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
seni öğretmenime söyledim 🤓 kafası
niye bu kadar kuduroyrsunuz kanka bu konuyu görmeden önce methodu fixletmeye çalışmıştım zaten ben yapmasam başkası yapacak boklu methodunuzu değişin o kadar "developer"sınız ya

niye bu kadar kuduroyrsunuz kanka bu konuyu görmeden önce methodu fixletmeye çalışmıştım zaten ben yapmasam başkası yapacak boklu methodunuzu değişin o kadar "developer"sınız ya
sen kudurmuş gibisin az sakin olsana kanzi sana giren çıkan bişey varsa söyle etrafta full stack havalı developerım diye gezen sensin xd

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
sen kudurmuş gibisin az sakin olsana kanzi sana giren çıkan bişey varsa söyle etrafta full stack havalı developerım diye gezen sensin xd
nerde full stack developerim demişim kanka ben kendime bunu bana söylesene zaten fixlenecek bir methodu satmaya çalıştığının farkındasın değil mi ne bu içinizdeki sc4m sevdası la bu

Discord üzerinden istek atar mısın rica etsem

nero89984

Merhaba CG halkı elimde fivem executor source var başlık biraz clickbait gibi oldu kusura bakmayın. Bu source u 5 kişiye 200 veya 300tl den satmayı düşünüyorum sizce 200 veya 300tl iyi mi. Aşağıda tanıtım videsou var

bunların menüsü bulunmaktamı yani bunu satın alıp menülü şekilde kullanabilirmiyiz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt