Aure
Master Üye
- Ticaret Puanı: 1 / 0
Bencede biraz abartı oldu yorumlarıçok takma onu kendini havalı full stack developer sanıyor
Bencede biraz abartı oldu yorumlarıçok takma onu kendini havalı full stack developer sanıyor
seni öğretmenime söyledimkullandığın method public cfx.re'ye methodu ilettim yakın zamanda fix yiyecek
bi tıkseni öğretmenime söyledimkafası
niye bu kadar kuduroyrsunuz kanka bu konuyu görmeden önce methodu fixletmeye çalışmıştım zaten ben yapmasam başkası yapacak boklu methodunuzu değişin o kadar "developer"sınız yaseni öğretmenime söyledimkafası
sen kudurmuş gibisin az sakin olsana kanzi sana giren çıkan bişey varsa söyle etrafta full stack havalı developerım diye gezen sensin xdniye bu kadar kuduroyrsunuz kanka bu konuyu görmeden önce methodu fixletmeye çalışmıştım zaten ben yapmasam başkası yapacak boklu methodunuzu değişin o kadar "developer"sınız ya
nerde full stack developerim demişim kanka ben kendime bunu bana söylesene zaten fixlenecek bir methodu satmaya çalıştığının farkındasın değil mi ne bu içinizdeki sc4m sevdası la busen kudurmuş gibisin az sakin olsana kanzi sana giren çıkan bişey varsa söyle etrafta full stack havalı developerım diye gezen sensin xd
Attım hocamDiscord üzerinden istek atar mısın rica etsem
nero89984
Merhaba CG halkı elimde fivem executor source var başlık biraz clickbait gibi oldu kusura bakmayın. Bu source u 5 kişiye 200 veya 300tl den satmayı düşünüyorum sizce 200 veya 300tl iyi mi. Aşağıda tanıtım videsou var