Fivem Executor Proje

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
barınmaz
macho silinmiş ama opensource external leakler var hepsinde de istediklerin barınıyo onlardan yararlan en iyisi çünkü harici şekilde bi kullanıcıdan bile zor bulursun ya da rat içerir
kanka hiç kimse o methodu hayrına vermez zaten

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bana da lazım kanka create resource fix yemiş ne varsa denedim full crash yiyor bir babacan hayrına verse fena olur
kanka valla nadoya flnda sordum ida bilgin varsa çözersin offset şart dll offsetlerini çekiyom şimdi

Merhabalar laf atıcaklar mümkünse yazmasın bu konuya lua executor yaptım lua hook daha doğrusu ancak custom script execution methoduna ihtiyacım var machodaki gibi örnek script:custom123 yardımcı olabilecek arkadaşlar discord: injectresource
Kanka onun sistemi şey tarzı ya lua olarak yüklüyorsun Macho obf atıyor unpack o sadece Macho da olduğu için o algılıyor sadece sende piyasadaki birkaç lua obf lerine bakıp custom a çevirebilirsin istersen yardımcı olabilir DC: esser.marka

Kanka onun sistemi şey tarzı ya lua olarak yüklüyorsun Macho obf atıyor unpack o sadece Macho da olduğu için o algılıyor sadece sende piyasadaki birkaç lua obf lerine bakıp custom a çevirebilirsin istersen yardımcı olabilir DC: esser.marka
ne diyon aq adam onu mu demis direkt kendi executorunde custom isolated sc istemis

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt