yokFivemde birsürü priv türemiş eskiden forte vardı sadece benim bildiğim puan forteden daha iyi priv varmı

Ya 2. El yeni çıkan privlerden birini denicen yada forte şuan ud özellikleri falanda gayet güzel sade alınabilir bence cfx mw falan Girme o işlere mwbyte patlıcak yakında mason uğraşıyor zatenFivemde birsürü priv türemiş eskiden forte vardı sadece benim bildiğim puan forteden daha iyi priv varmı
güzel reklammış fortenın ne kadar boklu ve her an patlama potansiyeli olan bir UD (ULTRA DETECTED) bir hile olduğunu'da söyleseydin götün yemedimiYa 2. El yeni çıkan privlerden birini denicen yada forte şuan ud özellikleri falanda gayet güzel sade alınabilir bence cfx mw falan Girme o işlere mwbyte patlıcak yakında mason uğraşıyor zaten
Kanka sence hangisini alayımgüzel reklammış fortenın ne kadar boklu ve her an patlama potansiyeli olan bir UD (ULTRA DETECTED) bir hile olduğunu'da söyleseydin götün yemedimi
reklam yaptığını düşünmüyorum arkadaşın forte fiyatına göre aktif durumuna göre gayet iyi hile bu zamana kadar patlamamış 1 priv yok cfx falan önericeksindir sen simdi cfx 3 k aylığı forte 1.5 cfx de patladı 3 ona vereceğime forteye 1.5 veririmgüzel reklammış fortenın ne kadar boklu ve her an patlama potansiyeli olan bir UD (ULTRA DETECTED) bir hile olduğunu'da söyleseydin götün yemedimi
forte tamamen fp hilesi bence parasına da baya değiyor sürekli update alıyo özellik açısından falanda iyiFivemde birsürü priv türemiş eskiden forte vardı sadece benim bildiğim puan forteden daha iyi priv varmı
bundan haberimiz yoktureklam yaptığını düşünmüyorum arkadaşın forte fiyatına göre aktif durumuna göre gayet iyi hile bu zamana kadar patlamamış 1 priv yok cfx falan önericeksindir sen simdi cfx 3 k aylığı forte 1.5 cfx de patladı 3 ona vereceğime forteye 1.5 veririm
forte tamamen fp hilesi bence parasına da baya değiyor sürekli update alıyo özellik açısından falanda iyi
UpFivemde birsürü priv türemiş eskiden forte vardı sadece benim bildiğim puan forteden daha iyi priv varmı
Kanka benim oynayacağım Mdrp değil zaten herhangi bi gün serverında takılacam ayrıca cfx iyi güzel ama bütçem 2750 tl şimdi sence forte almak mantıklımı yoksa başka isimlerde duydum mwbyte xir loader felanreklam yaptığını düşünmüyorum arkadaşın forte fiyatına göre aktif durumuna göre gayet iyi hile bu zamana kadar patlamamış 1 priv yok cfx falan önericeksindir sen simdi cfx 3 k aylığı forte 1.5 cfx de patladı 3 ona vereceğime forteye 1.5 veririm
forte tamamen fp hilesi bence parasına da baya değiyor sürekli update alıyo özellik açısından falanda iyi
git adamlara söyle cano 2.750 olurmu de belki güzellik yaparlar cfx den şaşmaUp
Kanka benim oynayacağım Mdrp değil zaten herhangi bi gün serverında takılacam ayrıca cfx iyi güzel ama bütçem 2750 tl şimdi sence forte almak mantıklımı yoksa başka isimlerde duydum mwbyte xir loader felan
mw bok xir piyasadan cekildi zaten dümdüz forteUp
Kanka benim oynayacağım Mdrp değil zaten herhangi bi gün serverında takılacam ayrıca cfx iyi güzel ama bütçem 2750 tl şimdi sence forte almak mantıklımı yoksa başka isimlerde duydum mwbyte xir loader felan
bro sen simdi bu zamana kadar hiç patlamadığını mı idda ediyosun?bundan haberimiz yoktu