Anywater Gold Üye Katılım 14 Kas 2025 Mesajlar 264 Beğeniler 32 15 Ocak 2026 #1 Beyler fivem yukledım iyi hos guzel ama f8 atıyorum console acılmıyor esc nın altındakı tusa basıyorum acılmıyo gemınıye soledım herseyı yaptım hala olmuyo sil yükle yaptım olmuyo kesın bılen varsa yazabılırmı
Beyler fivem yukledım iyi hos guzel ama f8 atıyorum console acılmıyor esc nın altındakı tusa basıyorum acılmıyo gemınıye soledım herseyı yaptım hala olmuyo sil yükle yaptım olmuyo kesın bılen varsa yazabılırmı
mahmaduglani Platinum Üye Katılım 12 Ara 2025 Mesajlar 119 Beğeniler 13 Yaş 17 İletişim 16 Ocak 2026 #2 Anywater' Alıntı: Beyler fivem yukledım iyi hos guzel ama f8 atıyorum console acılmıyor esc nın altındakı tusa basıyorum acılmıyo gemınıye soledım herseyı yaptım hala olmuyo sil yükle yaptım olmuyo kesın bılen varsa yazabılırmı Genişletmek için tıkla ... bind ayarı sıkıntı olabilir bak Oyla 0 Downvote
Anywater' Alıntı: Beyler fivem yukledım iyi hos guzel ama f8 atıyorum console acılmıyor esc nın altındakı tusa basıyorum acılmıyo gemınıye soledım herseyı yaptım hala olmuyo sil yükle yaptım olmuyo kesın bılen varsa yazabılırmı Genişletmek için tıkla ... bind ayarı sıkıntı olabilir bak