AtakHelikopteri
Platinum Üye
- İletişim

öncelikle selamın aleyküm fivem'e yeni başladım daha 3-4 gün oldu freeroam bir sunucu bulmuştum orada takılıyordum sonra arkadaşım RP yapalım dedi bozrp'ye geçtik 2 gündür oynuyorum bugün girdim iskeledeydik afk kaldım 2dk bi geldim ban yemişim hileden sonra discorda geçtim sunucularına hile kontrol dediler nexora scanner yüklettiler ve yaklaşık bi 10-15 özellik kapattırdılar windows defender ve windows güvenliğinden. neyse yükledim scan bitti adam dedi bunlar ne böyle böyle hileler var ben dedim cs:go ve cs2 için hatta ekran görüntüleri ve video kayıtları vardı sadece HvH attığımı söyledim fatality neverlose ve gamesense vardı ama gamesense crackti ve cs:go içindi neyse adama gösterdim videolarımı ekran görüntülerimi bana dediki gamesense hilesi cs:go hilesi olabilir ama fivem'e de injectleniyor gittim ekran açıkken hem adama anlatırken "ben bunu yüklerim tekrar cs:go'yya injectlerim görürüz fivem mi csgo hilesi mi" dedim sonra internetten araştırdım "gamesense csgo fiveme inject edilir mi" yazdım
"Orijinal Counter-Strike (CS:GO) için tasarlanan Gamesense (skeet) hilesini doğrudan FiveM'e enjekte edemezsiniz. İki oyunun altyapısı ve kullandığı oyun motorları birbirinden tamamen farklıdır. [
Ancak, bazı özel Lua executor'ları ve harici hile yazılımları, orijinal Gamesense'in görünümünü (UI) ve menü tasarımını kopyalayarak FiveM için uyarlanmış menüler sunmaktadır (örneğin "FiveSense" gibi)." dedi AI Overview sonra "bak edilmez inject istersen yükler tekrar gösteririm" dedim adam banladı beni sunucudan ben bu kadar saçma bir şey görmedim. cs:go hilesi yüzünden fivem'de sunucudan ban yedim.
hiç yapabileceğim bir şey yok mu? banı açtırmak için
"Orijinal Counter-Strike (CS:GO) için tasarlanan Gamesense (skeet) hilesini doğrudan FiveM'e enjekte edemezsiniz. İki oyunun altyapısı ve kullandığı oyun motorları birbirinden tamamen farklıdır. [
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
, 2,
,
]Ancak, bazı özel Lua executor'ları ve harici hile yazılımları, orijinal Gamesense'in görünümünü (UI) ve menü tasarımını kopyalayarak FiveM için uyarlanmış menüler sunmaktadır (örneğin "FiveSense" gibi)." dedi AI Overview sonra "bak edilmez inject istersen yükler tekrar gösteririm" dedim adam banladı beni sunucudan ben bu kadar saçma bir şey görmedim. cs:go hilesi yüzünden fivem'de sunucudan ban yedim.
hiç yapabileceğim bir şey yok mu? banı açtırmak için