- İletişim

BEDAVA FİVEM HİLESİ VARMIDIR ONLY ESP BİLE YETER
Abicim zaten ai ile üretilmiş bir hileden ibaret, ancak rec sistemleri sebebiyle global yemene sebebiyet verecek bir durum yok. Banwave gelirse bi ihtimal ancak spoofer olduğu için kaldırabiliyorsun. Problem yaşamıyorsun. Ha baktın ki global banı kaldırmadı spoofer problemliabi global yedim 3 kere çok para gitti şuan deneyeceğim lew premiumu deneyimimi yazarım global yersem açılırmı yazarım teşekkür ederim
Hacı abi adam forum altında 5 tane src ile karşılaştı ve yanıt vermedi demek ki adam hile istiyor src değil.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
direk src ile attım iyi oyunlar
Global atmaz, server waveshield olduğu zaman 2 kişi arka arkayayken fovun yüksekse aynı anda ateş denerse bi ihtimal yiyebilirsin o valid sistemine bağlı confige göre değişir. Global ve server ban açıyor. TX açmıyor olabilir haricini açıyordu.
abi bu lew fixlenmiş çalışmadıHacı abi adam forum altında 5 tane src ile karşılaştı ve yanıt vermedi demek ki adam hile istiyor src değil.
menu ekranda takılı kalkdı tuşu neLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
insert - pagedown - pageup flandır home da olabilir tam hatırlaımyom canım fixlenmiş olamaza
abi bu lew fixlenmiş çalışmadı
menu ekranda takılı kalkdı tuşu ne
global atarmı abiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
abi 5dk gir dene fixlenmişinsert - pagedown - pageup flandır home da olabilir tam hatırlaımyom canım fixlenmiş olamaz
guid banımı nasıl açarım nerden açarım abiAbicim zaten ai ile üretilmiş bir hileden ibaret, ancak rec sistemleri sebebiyle global yemene sebebiyet verecek bir durum yok. Banwave gelirse bi ihtimal ancak spoofer olduğu için kaldırabiliyorsun. Problem yaşamıyorsun. Ha baktın ki global banı kaldırmadı spoofer problemliLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu linkte global işaretlerin en solda olanını indir, şifresi .gg/fivemcheat ardından kay1337 Bizim cracklediğimiz ürünün cracklenmiş halinin cracklenmiş hali. İçi temiz merakın olmasın.
Forumda paylaşıldı bulursunvarsa atarmısın
abi server unban da aynı rockstar aynı steam ile mi giricem cleandan sonra sıra nasıl?Server unban global unban