Open Source FiveM Basic External Cheat

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
okusam ne fark eder adam gene kodlama hakkinda bilgim yok kendisi birsey kodlamayacak zaten
Yav kardeşim sıkıntılımısın sen adamlar bilmiyor olabilir bu arkadaşda derleyip paylaşmış noldu sana ne zararı var bir yerinemi battı ?

Adam kodlama bilmiyorsa derlemeyide bilmiyordur burdan boş boş tutorial veriyor gibi bilgi vermeye çalışmak yerine bir ton tantana yerine adama derlenmiş halini verirsin olur biter düz mantık.
Evet Ama Youtube Herhangi Bir Visual Studio İle İlgili Bir Video Girse Derlemeyi Gösteriyorlar Anlatmaya Çalıştığım Şey Derlemenin Kodlamayla Alakası Yok Uzatmaya Gerek Yok

Yav kardeşim sıkıntılımısın sen adamlar bilmiyor olabilir bu arkadaşda derleyip paylaşmış noldu sana ne zararı var bir yerinemi battı ?
sen sussana şu 3 iq aklınla bana laf etmeye nasıl yelteniyorsun anlamıyorum sms bonber srci buildleyip iki dakikada yaptim diyen çocuğun tekisin.benim anlatmak istediğim adamın yaptığı şey değil,yaptığı şey güzel bişey derleyip paylaşmış ama cümlesinde geçen kodlama kelimesinin saçma olduğunu söylüyorum kendisine laf etmiyorum

sen sussana şu 3 iq aklınla bana laf etmeye nasıl yelteniyorsun anlamıyorum sms bonber srci buildleyip iki dakikada yaptim diyen çocuğun tekisin.benim anlatmak istediğim adamın yaptığı şey değil,yaptığı şey güzel bişey derleyip paylaşmış ama cümlesinde geçen kodlama kelimesinin saçma olduğunu söylüyorum kendisine laf etmiyorum
tamam 5 iqlu abim

rimeyakar dm bakar mısın cnm

6o9ztcu.png

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt