Çalışıyor FiveM ARTMONEY Kullanarak Ücretsiz Para Basma Method UD | PAYTRCEO | ✅ FiveMCHEAT ✅

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
aynen öyle biraz oynamıslıgım var coluk cocuk hep
eskiden sarıyodu 500 kişi vardı sunucuda raconsalı denize atmışlığım varda şimdi 100 kişi gunrp eşek dolu

soldaki veri menü gözükmese bile eklenen parayı programa girsekte aynı şey olur mu meslekler genelde aynı parayı veriyo

Son düzenleme:
eskiden sarıyodu 500 kişi vardı sunucuda raconsalı denize atmışlığım varda şimdi 100 kişi gunrp eşek dolu

soldaki veri menü gözükmese bile eklenen parayı programa girsekte aynı şey olur mu meslekler genelde aynı parayı veriyo
Olabilir, ancak sürekli aynı parayı verdiği için byte hesabı yapmanız gerekebilir.

Paylaştığın iyi olmuş. Paket alıp sunucusuna 15 yaş ucube bebeleri doldurup para kazanmaya çalışan sunucu sahiplerinin bunu fixlemeye beyni yetmez.

Sadece job üzerinden para almak ile sınırlı değil ki hocam, xp tarzı bişey de yapabilir
Biliyorum biliyorum. Bunu yakında direkt olarak FiveM blackliste alırda bilen yine açar kullanır. Kazanç elde edilen scriptler üzerinde basit birkaç değişiklik yaparak önüne geçilir de TRdeki sunucuların çoğu paket al sunucu aç şeklinde olduğu için her türlü iş yapar.

Biliyorum biliyorum. Bunu yakında direkt olarak FiveM blackliste alırda bilen yine açar kullanır. Kazanç elde edilen scriptler üzerinde basit birkaç değişiklik yaparak önüne geçilir de TRdeki sunucuların çoğu paket al sunucu aç şeklinde olduğu için her türlü iş yapar.
FiveM TR de developer artık chatgpt den ibaret

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt