adress i buldum miktarıda girdim ama parayı vermedi düşük yazdığım haldeEder eder
adress i buldum miktarıda girdim ama parayı vermedi düşük yazdığım haldeEder eder
Artmoney nedir? Artmoney, veriye bağlı bir işlevin verilerini değiştirerek " CheatEngine " adını verdiğimiz programla nerdeyse tamamen aynı mantıkla yürümektedir, bu da sayın CG üyelerinin kolayca alışabileceği anlamına gelmektedir. ( Muhtemelen artmoney ile yapılacakların sınırlarını bilmiyorlar ve bundan ötürü hep bununla kısıtlı kalacaklar. )
ARTMONEY İNDİRME LİNK:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
# Nasıl Uygulanılır #
[1] Oyuna girip yapacak olduğumuz mesleği seçiyoruz.
[2] Bize belirttiği alacağımız ücreti ARTMONEY üzerinden FiveM Process'i seçerek SEARCH'lıyoruz.
[3] Meslek görevini yerine getirerek parayı alıyor ve yeni görev alıyoruz.
[4] Yeni aldığımız görevde verdiği miktarı ARTMONEY programı üzerinden " Filter " diyerek aratıyoruz.
[5] Tek bir adet VERI kalana kadar bunu devam ettiriyoruz.
[6] Sadece 1 sonuç kaldığı zaman bu veriyi sağ tarafa kırmızı ok ile atıyoruz.
[7] Attığımız veri de sağ tarafta bulunan para miktarını (VALUE) 2 kere çift tıklayarak istediğimiz miktar ile değiştiriyoruz.
[8] Enter tuşuna bastıktan sonra, meslek görevini yerine getiriyoruz ve bizim belirlediğimiz sayı meslek tarafından bize veriliyor.
# UYARI #
Görünen verilerde bu işe yarar, diğer türlü test etmeniz gerekmektedir!!
# NOT #
Bu PRIV bir şey değildir, PRIV olarak insanlara satıldığını gördüm ve yaymaya karar verdim, bu konuyu yayarak bu malları engellerseniz sevinirim.
# VİDEO #
sadece codemin scriptlerinde yapılıyor diye biliyorumindirme Linkinde Sizin discord vesaire gözüküyor tam ordan indiremedim fakat videoda izlediğim gibi yapacağım tek sorum var bazi sunucularda böle meslek yapılmıyor balıkçı vesaire yapiliyor o tarz sunuculardada balık tutup sattıktan sornamı yapıyoruz elinze sağlık bu arada
Tam olarak ne demeye çalıştığını açıklarsan sevinirim ben pek kodlamadan anlamıyorum sadece kullanım amaçlı forumdayım birde arada teknik destek falan <3sadece codemin scriptlerinde yapılıyor diye biliyorum
codem fivem script (basit olarak meslek, banka arayüzü vs. ) yapımcısı, sadece onun yaptığı scriptlerde çalışıyor diye biliyorumTam olarak ne demeye çalıştığını açıklarsan sevinirim ben pek kodlamadan anlamıyorum sadece kullanım amaçlı forumdayım birde arada teknik destek falan <3
codemdede olmuyorsadece codemin scriptlerinde yapılıyor diye biliyorum
Güncel durumu nedir çalışıyor mu hocamcodem fivem script (basit olarak meslek, banka arayüzü vs. ) yapımcısı, sadece onun yaptığı scriptlerde çalışıyor diye biliyorum
Yani örnek bankaya 1k para atsam onu geri çeksem sonra yeniden atsam ordan çekerken onu değiştirsem olurmu ?codem fivem script (basit olarak meslek, banka arayüzü vs. ) yapımcısı, sadece onun yaptığı scriptlerde çalışıyor diye biliyorum
codemin banka scrpitinde denemiştim fakat yapamamıştım, yüksek ihtimal sunucunun anticheati engellediYani örnek bankaya 1k para atsam onu geri çeksem sonra yeniden atsam ordan çekerken onu değiştirsem olurmu ?
indirme Linkinde Sizin discord vesaire gözüküyor tam ordan indiremedim fakat videoda izlediğim gibi yapacağım tek sorum var bazi sunucularda böle meslek yapılmıyor balıkçı vesaire yapiliyor o tarz sunuculardada balık tutup sattıktan sornamı yapıyoruz elinze sağlık bu arada