millatan önceden kalan scriptler oyuna girmeden ban yersinAimBot u koklesek ban Yiyomu
dün bkatım donate fiyatları ne öyle dedim bi git asla verilmezBiz orda aylarca oynadık ismin neydi flex valencia boris blackwaterin olduğu zaman oynuyorduk paranın köpeği bunlar zaten yetkililerini kesiyorduk kendilerine rev atıyordu böyle oe sunucu zaten
1 fanboy ortaya cıktı ben quasar ıcın ne satıyormusun soyle bakalımmm
Cevap bekliyorum rulesscim1 fanboy ortaya cıktı ben quasar ıcın ne satıyormusun soyle bakalımmm
bi dc gelıp anlatırmısın ben oyunda oynucam dırekLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bak bakalım buraya satıyor musun satmıyor musun hep beraber görelim, sen kimsin de ben senin fanın olucam ezik herif git sunuculardan topladıklarını sat sen
ayrıca o sattığın viennaV paketinin son versiyonunu da ben mart ayında sızdırdım onu da söyleyeyim
Hmmm paylaştığın dosyaları silmen de ayrı komik olmuşum canım public dosya toplayıcım benim, madem satmıyorsun neden ücretli olarak paylaştığın odalar arasında daha dosyalarını bile bulunduramadığın sunucunun ismi var EZİK TÜREME
şimdide vieanna v sunucununun sızdırılmasını anlatayım 1. en son bak bakayım odalar ile ne zaman ilgilenmişim. FANBOY Sunucumdan ıstedıgını cekebılırsın ama kaderinden kacamazsın <3