Fivem Aim + ESP + Player Names

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz orda aylarca oynadık ismin neydi flex valencia boris blackwaterin olduğu zaman oynuyorduk paranın köpeği bunlar zaten yetkililerini kesiyorduk kendilerine rev atıyordu böyle oe sunucu zaten
dün bkatım donate fiyatları ne öyle dedim bi git asla verilmez

1 fanboy ortaya cıktı ben quasar ıcın ne satıyormusun soyle bakalımmm

Bak bakalım buraya satıyor musun satmıyor musun hep beraber görelim, sen kimsin de ben senin fanın olucam ezik herif git sunuculardan topladıklarını sat sen

ayrıca o sattığın viennaV paketinin son versiyonunu da ben mart ayında sızdırdım onu da söyleyeyim :)

bi dc gelıp anlatırmısın ben oyunda oynucam dırek

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
DT büyük ihtimalle, bilgili insanlar düzeltip satıp iyi para kazanabilir güzel konu elinize sağlık.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

Bak bakalım buraya satıyor musun satmıyor musun hep beraber görelim, sen kimsin de ben senin fanın olucam ezik herif git sunuculardan topladıklarını sat sen

ayrıca o sattığın viennaV paketinin son versiyonunu da ben mart ayında sızdırdım onu da söyleyeyim :)
image.png

en son bak bakayım odalar ile ne zaman ilgilenmişim. FANBOY Sunucumdan ıstedıgını cekebılırsın ama kaderinden kacamazsın <3

image.png

şimdide vieanna v sunucununun sızdırılmasını anlatayım 1. en son bak bakayım odalar ile ne zaman ilgilenmişim. FANBOY Sunucumdan ıstedıgını cekebılırsın ama kaderinden kacamazsın <3
Hmmm paylaştığın dosyaları silmen de ayrı komik olmuşum canım public dosya toplayıcım benim, madem satmıyorsun neden ücretli olarak paylaştığın odalar arasında daha dosyalarını bile bulunduramadığın sunucunun ismi var EZİK TÜREME

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt