Sen başka leak sunucularından biz senden, bu işten para kazanmiyoruz lazım olan alsın kullansın
KARDESIM BENDEN HERSEYI CEKIP ATIYOR CİDDEN BASARILI
Sen başka leak sunucularından biz senden, bu işten para kazanmiyoruz lazım olan alsın kullansın
Sunucunda sattığın quasar-rp paketini ben dumplayıp sızdırdım haberin olsun dostum millete laf etmeden önce dön bi kendine bak
KARDESIM BENDEN HERSEYI CEKIP ATIYOR CİDDEN BASARILI
Quasar rpyi s1ken s1kene valla bizde sahte dekontla s1ktik yazık günah abdullah menekşe denen yaşlı kurdaSunucunda sattığın quasar-rp paketini ben dumplayıp sızdırdım haberin olsun dostum millete laf etmeden önce dön bi kendine bak
Paraya tapan insanın saltanatı ancak bu kadar olur zamanında akıllarınca oğuzhan denilen bebeyle tehdit ediyorlardı hem paketlerini dumpladık hem anticheatlerini(rottoguard system) deobf ettik hemde oğuzhan bebesinin y4rr4ğı dahil her şeyini ifşaladık, güzel günlerdi çok eğlenceliydiQuasar rpyi s1ken s1kene valla bizde sahte dekontla s1ktik yazık günah abdullah menekşe denen yaşlı kurda
Biz orda aylarca oynadık ismin neydi flex valencia boris blackwaterin olduğu zaman oynuyorduk paranın köpeği bunlar zaten yetkililerini kesiyorduk kendilerine rev atıyordu böyle oe sunucu zatenParaya tapan insanın saltanatı ancak bu kadar olur zamanında akıllarınca oğuzhan denilen bebeyle tehdit ediyorlardı hem paketlerini dumpladık hem anticheatlerini(rottoguard system) deobf ettik hemde oğuzhan bebesinin y4rr4ğı dahil her şeyini ifşaladık, güzel günlerdi çok eğlenceliydi
1 fanboy ortaya cıktı ben quasar ıcın ne satıyormusun soyle bakalımmmSunucunda sattığın quasar-rp paketini ben dumplayıp sızdırdım haberin olsun dostum millete laf etmeden önce dön bi kendine bak