susano attım zaten format da attı mamaFivem id'ne de atıyor sadece rockstar ve steam değişmen yeterli değil. Microsoft hesabı, xbox vs. ne varsa hepsini banlıyor. Spoof atman gerekiyor.
Uninstaller'dan xbox vs. komple kaldırdın mı bu uygulamaları. Temp spooferda format gerekli değil. IP adresini de değiştirmen gerekiyor. Bir şeyi eksik yapıyorsundur mutlaka.susano attım zaten format da attı mama
Farklı discord girip yeni steam hesabını yeni discord hesabına bağlaman lazımçoğu sv de ac banım vardı yeni steam hesabı açtım tools ile ekledim gtayı fresh rc aldım girdim banlıyım napmam lazım acill
git redengine al bide 20 tl ye steam hesabı al bide rocstar hesabı al fixçoğu sv de ac banım vardı yeni steam hesabı açtım tools ile ekledim gtayı fresh rc aldım girdim banlıyım napmam lazım acill
Hocam konunun redengine ile tam olarak alakası nedir?git redengine al bide 20 tl ye steam hesabı al bide rocstar hesabı al fix
knk redenigne spoofer var ya hanionunun redengine ile tam ol
Tamam da adam fivem global ban yedim dememiş AC ban yedim demiş benim bildiği redengine spoofer; fiveguard,electron,waveshield vs. banları server-side tabanlı olduğu için kaldıramıyorknk redenigne spoofer var ya hani
ben kaldırıyor diye biliyorumTamam da adam fivem global ban yedim dememiş AC ban yedim demiş benim bildiği redengine spoofer; fiveguard,electron,waveshield vs. banları server-side tabanlı olduğu için kaldıramıyor