Fitness Programı

0xc00007b

Efsane Üye
Arkadaşlar enson geçen yaz 90 kiloyken spora yazılmıştım 2 ay zaman geçirmek için gittim kilo falan veremedim baya göbekli yağlı birşeydim ekim gibi kardiyo yaparak 72 kadar düştüm güncel 72 yim bayram sonrası 3 ay salon üyeliği alacağım aktif yağ oranım %19-20 civarında 3 ay içinde beslenmeme dikkat ederek %14-15e inebilirmiyim 72 kiloyum günlük 80g protein alabilirim üstünude alabilirim ama zorlar beni aynı kilomda kalıp kas kütlesi kazanmak istiyorum programı yazabilirmisiniz hareketlerin doğru formlarina falan hakimim teşekkür ederim şimdiden ❤️

Arkadaşlar enson geçen yaz 90 kiloyken spora yazılmıştım 2 ay zaman geçirmek için gittim kilo falan veremedim baya göbekli yağlı birşeydim ekim gibi kardiyo yaparak 72 kadar düştüm güncel 72 yim bayram sonrası 3 ay salon üyeliği alacağım aktif yağ oranım %19-20 civarında 3 ay içinde beslenmeme dikkat ederek %14-15e inebilirmiyim 72 kiloyum günlük 80g protein alabilirim üstünude alabilirim ama zorlar beni aynı kilomda kalıp kas kütlesi kazanmak istiyorum programı yazabilirmisiniz hareketlerin doğru formlarina falan hakimim teşekkür ederim şimdiden ❤️
kk ai sor ben ondan yapıyorum programları tam okuyamadım bu arada

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Günlük 80g protein al, haftada 3-4 gün kardiyo, 3 gün ağırlık antrenmanı yap, ve kalori açığını hesapla

%14-15'e düşmek için yağ yakmana ve kas kütleni artırmana ihtiyacın var. Bu, doğru beslenme ve egzersiz ile mümkün. Protein alimin wichtig, kas iyileşmesi ve gelişmesi için gereklidir. Compound hareketler seni daha fazla çalıştırır ve daha fazla kas kazanmana yardımcı olur. Cardio da önemli, ama kas kazanmak için ağırlık antrenmanı öncelikli olmalı

Günlük 80g protein al, haftada 3-4 gün kardiyo, 3 gün ağırlık antrenmanı yap, ve kalori açığını hesapla
insanlar kilo çarpı 1.5 al diyolar ama 100 g proteini nasıl karşılayacağım bilmiyorum tozum var 60 servis 2 ay götürür hergün 1 ölçek atsam 20g ordan gelir sabah yumurtayla falan günlük 80in altında almam 80 gelişimimi yavaşlatırmı korkusu var

program için PPL x UL iyidir hocam kasları haftada 2 kez çalıştırıyor idman sonu kardiyoda eklersin

haftada spora kaç gün ayırıcaksın

5 bence fazla, 4 gün gitsen daha iyi gibi. İlk ay full body (tüm vücut) programı ile başlayabilirsin; internete yazarsan çıkar. Beslenme için de kullanabilirsin ( ) . Siteden hesaplama yaptıktan sonra 'mild weight loss' yazan kısmın değerinden bir 100 kalori de sen düş. Bu şekilde kalori açığı bırakarak kilo verirsin.

Yediğin yemeklerin besin değerlerini hesaplamak için IOS'ta FatSecret uygulaması var, Android'de var mı bilmiyorum; ücretsiz bir şekilde kullanabilirsin. Sonraki ayda ise çok ağır olmayan bir programla devam edersin. Vücudun iyice alışsın.

Ayrıca uyku düzenine dikkat et, bu saatte uyanık olma misal. Günde 8 saat uyumaya çalış. İlk ay kreatin gibi takviyelere hiç bulaşma, protein tozu da yeterli olacaktır. Günlük protein tüketimini ise kilonun 1.5 - 2.0 katı (kilo x 1.5 - 2.0 gram) şeklinde alman yararına olacaktır. İyi geceler dilerim. (aiya yazdırmadm yazım yanlışı ve noktalama işaretleri için düzelttirdim rica ederim)

kendine yapabileceğin en iyi iyilik bu programa başlamak

l-carnitin ve kardiyoya aban bol su ile ödem at 3 aya platin sarılar kucağında

kendine yapabileceğin en iyi iyilik bu programa başlamak
pdfte 2 tekrar 6 set mi yazıyor programda?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt