Feather vanilla olduğunu nereden çıkardın,fabric mappingleri ile çalışıyor ve loadlanıyor, eski basemde injectleniyor fakat yeni yaptıklarımda injectlediğim anda çöküyor. Feather içinde ayrı uyum katman lazım derken neyden bahsediyorsun?Bu mapping problemi değildir. Feather vanilla Fabric değildir. internal hile yazıyorsan Feather için ayrı bir uyum katmanı yazman şarttır tek jar her yerde çalışsın olayı burada olmuyordur
Hilenin sınıfları nerede arayacağını elle göstermezsen Featherda bulamaz. Eski baseinde muhtemelen bu işlem şans eseri doğruydu ya da daha basit bir yapıdaydıFeather vanilla olduğunu nereden çıkardın,fabric mappingleri ile çalışıyor ve loadlanıyor, eski basemde injectleniyor fakat yeni yaptıklarımda injectlediğim anda çöküyor. Feather içinde ayrı uyum katman lazım derken neyden bahsediyorsun?
mappinglerin tamamı aynı eski basemin mantığınıda ekledim yine olmuyorHilenin sınıfları nerede arayacağını elle göstermezsen Featherda bulamaz. Eski baseinde muhtemelen bu işlem şans eseri doğruydu ya da daha basit bir yapıdaydı
feather crash loglarında error kodu gibi birşey vermiyorAyriyeten crash logu atarsan anlamamızda daha rahat olur![]()
20 mesaj olman lazımbeyler konu açıcam da nasıl açıcam kaldım böyle mk cahil gibiyim
total olarak mesajlarım kısmında 20 mesaj iletmem lazım dimi şimdi profildeki20 mesaj olman lazım
Loglarda hata kodu görememenin sebebi çökmenin Java Runtime seviyesinde değil, Native seviyede (JVM) gerçekleşmesidir.mappinglerin tamamı aynı eski basemin mantığınıda ekledim yine olmuyor
feather crash loglarında error kodu gibi birşey vermiyor