FATALİTY.WİN HERKESE AÇILDI

Sırf kıçı kırık bir update yaptılar diye yeni yıl ayağına hileyi publadılar resmen, insan bari 1 hafta free sub verirdi invitesız katılım ne hesaplar kalıcı kalacak birde. Bu adamlar cidden aptal, CS2'nin en iyi 2. (GameSense ile kapışır) hilesiyken günde bir invwave veren aptallar, yakında kalıcı pub yapacaklar arkadaş. Alan az desen az değil, gayette para yapıyorlar aşırı güzel hile GUI'si Visualleri desen. Bu vakte kadar stay fatal dedik, yakında orasıda 9 yaşında ucube dolacak gibi.

Duyurunun tamamı;
# Hello <@&829056285898440744>,

We're happy to announce the long awaited update!

### Highlights:
- Modelchanger
- Initial release of legit-bot
- Initial release of LUA-scripts
- Initial release of workshop for CS2 configuration & LUA-script(s)
||- R8 revolver will now use **SECONDARY_FIRE** on "FORCE_NOSPREAD"||

In other news, we've officially opened the forum for public registration for 1 week! **NOTE:** the forum will be LOCKED again after **1 week**

-# You will have to download the newest loader :trol:

Merry Christmas,
the fatality team
( )
15 yaşındakiler yetişkinmi sayılıyor 9 yaşındakilere sallamışsın

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
15 yaşındakiler yetişkinmi sayılıyor 9 yaşındakilere sallamışsın
Ben yetişkin sayılıyor demedim, sen şimdi bana 9 yaşındakileri savunacak kadar aptal mısın? Olmadığını sanıyorum, durduk yere açık arayan bir hatersın tahminimce.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
o kadar haklısın ki, daha bir kaç ay öncesine cs2 hilesi bile early acces olan hile şu an çocukların elinde oyuncak oldu
Sonunda beni anlayan biri. Bu hile aslında ban ratei biraz fazla olması dışında kusursuz, fakat Fatality de olabilmek için, invite almayı hak etmiş olman lazım. 10$ a invite almak ya da pub reglerden kayıt olman değil.

Sonunda beni anlayan biri. Bu hile aslında ban ratei biraz fazla olması dışında kusursuz, fakat Fatality de olabilmek için, invite almayı hak etmiş olman lazım. 10$ a invite almak ya da pub reglerden kayıt olman değil.
2020den beri fatality kullanıyorum. ban rate i geç hile zaten eskiden full hvh üzerine kuruluydu, ranked falan boş iş

ayarlasana bana da
kanka suan inv yok diye biliyorum yapan kişide public etmez hileyi fiyatlar falan herşey belirlenmiş astralin menüsü falan baya hoşdu iyide vuruyor yapımcısı uğraşsa fatayı ezer geçer invite bekleme bence sadece yakınlarına verir diye tahmin ediyorum ragebotun üstüne şuan çalışılmamış olmasına rağmen iyi vuruyor fataya taş çıkartır gibi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt