asterXpeek
Diamond Üye
25-31 i arasında invite olmadan herkes siteye giriş yapabiliyor sitede inv gerekmediği yazılmış
14 ocak ayina kadar uyelik alinmassa iptal olcak heralde hesaplar kayit oldum oyle yaziuorduSırf kıçı kırık bir update yaptılar diye yeni yıl ayağına hileyi publadılar resmen, insan bari 1 hafta free sub verirdi invitesız katılım ne hesaplar kalıcı kalacak birde. Bu adamlar cidden aptal, CS2'nin en iyi 2. (GameSense ile kapışır) hilesiyken günde bir invwave veren aptallar, yakında kalıcı pub yapacaklar arkadaş. Alan az desen az değil, gayette para yapıyorlar aşırı güzel hile GUI'si Visualleri desen. Bu vakte kadar stay fatal dedik, yakında orasıda 9 yaşında ucube dolacak gibi.
Duyurunun tamamı;# Hello <@&829056285898440744>,
We're happy to announce the long awaited update!
### Highlights:
- Modelchanger
- Initial release of legit-bot
- Initial release of LUA-scripts
- Initial release of workshop for CS2 configuration & LUA-script(s)
||- R8 revolver will now use **SECONDARY_FIRE** on "FORCE_NOSPREAD"||
In other news, we've officially opened the forum for public registration for 1 week! **NOTE:** the forum will be LOCKED again after **1 week**
-# You will have to download the newest loader :trol:
Merry Christmas,
the fatality team
(Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir)
şuan free kulanılabiliyormu25-31 i arasında invite olmadan herkes siteye giriş yapabiliyor sitede inv gerekmediği yazılmış
Cs2 için nasıl alacaz hesabı oluşturup maili onayladım25-31 i arasında invite olmadan herkes siteye giriş yapabiliyor sitede inv gerekmediği yazılmış
Hayırşuan free kulanılabiliyormu
2 aşamalı doğrulamayı açtıktan sonra store'den alıyorsunCs2 için nasıl alacaz hesabı oluşturup maili onayladım
Ben enayi miyim bro gamesensee 350€ vereceğim yakında. İnvitelar değerli şeyler fatal günde 1 atıyor resmen 20$ invite mı olurkral oyun kimsenin sikinde degil cunku ister priv ister normal hile olsun cs hilelerinin bi değeri yok oyunda ac yok bisi yok hvh oynayan adam da kalmadı adam akıllı zaten