FakeBit Olayı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JrNosbia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

JrNosbia

Bronz Üye
Son Zamanlarda Gündemde Olan Fakebit Olayı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Olayı Kısaca Açıklayayım ;

Çalıntı Kredi Kartları ile Yayıncı ile anlaşılıp Ona o Kartlar ile BİT ( Para ) Atıp %50 %50 Kırışıyorlar

Sizce Ne Düşünüyorsunuz ?

Ben yayıncı olsam teklif gelse kabul ederdim sonuçta bir şekilde para gelmesi lazım ama yapılması yanlış cezalarını alıcaklardır eminim o kredi kartlarını bulmak zor degil 3-5 dolara alıyorlar zaten bu olayı yapanlar ortaokul lisedeki cocuklarmış

Ben yayıncı olsam teklif gelse kabul ederdim sonuçta bir şekilde para gelmesi lazım ama yapılması yanlış cezalarını alıcaklardır eminim o kredi kartlarını bulmak zor degil 3-5 dolara alıyorlar zaten bu olayı yapanlar ortaokul lisedeki cocuklarmış
aç gözlülük ve acizlikten başka birşey değil bence ayıptır yaptıkları

Her ikisininde işine gelir aga bana gelse kaçırmam :D, yanlış okumuşum kusura bakmayın acizlik ya başka açıklaması yok kredi kartının sahibinin çocuklarına yazık

Son Zamanlarda Gündemde Olan Fakebit Olayı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Olayı Kısaca Açıklayayım ;

Çalıntı Kredi Kartları ile Yayıncı ile anlaşılıp Ona o Kartlar ile BİT ( Para ) Atıp %50 %50 Kırışıyorlar

Sizce Ne Düşünüyorsunuz ?
saçma ve yanlış buluyorum kim ne yaptıysa en ağır şekilde cezalandırılsın..

saçma ve yanlış buluyorum kim ne yaptıysa en ağır şekilde cezalandırılsın..
knk ağır diyorsun da twitchin knedisi taktığı yokyokki işin içinde tr sorumluları da var birininki sızdırılmıştı jahrein işte yargıya taşıttırdı o konuda türkiyede haraketlenme oldu

knk ağır diyorsun da twitchin knedisi taktığı yokyokki işin içinde tr sorumluları da var birininki sızdırılmıştı jahrein işte yargıya taşıttırdı o konuda türkiyede haraketlenme oldu
aynen max ne ceza vericeklerki. bu adamlar sonradan tekrar yayına devam eder gene bu işi yaparlar

aynen max ne ceza vericeklerki. bu adamlar sonradan tekrar yayına devam eder gene bu işi yaparlar
twitch max perma ban atar ki yapacaklarını sanmıyorum yargı sadece ağır ceza vercek gibi işin içinde çünkü hırsızlık var uluslar arası hemde komisyoncusu var ayrı yarı entrikalar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt