babasının yıllık maaşı 499 anca eder gelmiş 499 dolar obf alacam diyor daha jar dosyasına auth eklememiş jarı bulan oyuna sokuyor rezil rüsva bir client499 dolar dediği obf max proguard falandır
babasının yıllık maaşı 499 anca eder gelmiş 499 dolar obf alacam diyor daha jar dosyasına auth eklememiş jarı bulan oyuna sokuyor rezil rüsva bir client499 dolar dediği obf max proguard falandır
499 dolarlık obf almayacak onu crackleyecek said abim öyle ratı yicek fark etmicek baba piroyum faith client #1 diye geçinecek JKHADKUAHDAWbabasının yıllık maaşı 499 anca eder gelmiş 499 dolar obf alacam diyor daha jar dosyasına auth eklememiş jarı bulan oyuna sokuyor rezil rüsva bir client
saidin dc adı ne499 dolarlık obf almayacak onu crackleyecek said abim öyle ratı yicek fark etmicek baba piroyum faith client #1 diye geçinecek JKHADKUAHDAW
aşağıya yazdım kendisi rat attığını itiraf edip clienti kırılınca quit atmış bide Mustafa Kemal Atatürk'e hakarette bulunduğu için elbette bir karşılığı olacaksaidin dc adı ne
bilmiyorum discord kullanmıyorumsaidin dc adı ne
ah kardesim o kadar salaksinizki bilgisayarinizda hile icin gereken hic bir sey kurulu olmamasina ragmen hileye rat diyorsunuz gercekden size aciyorumsanal makinede çalıştırmıştm vs aio kurulu ona rağmen cmd açılıp kapanıyor sadece
çok iyi dedin kral ağzına sağlık cmdye java -jar yazan developer oluyorSaçma türeme clientlerden biri daha. JByteMod kullanabilen hile yazılımcısına dönüşüyor aq
Dostum Onu Sen Yapıyorsun Haralde eclipsede proje eklemeyi bilmeyen konuşuyorSaçma türeme clientlerden biri daha. JByteMod kullanabilen hile yazılımcısına dönüşüyor aq
Benim yazdıklarıma cevap vermeyip 2 gram kod bilginle millete laf atıyorsun birdahakine java bölümünede auth ekle c# olmaz sadeceDostum Onu Sen Yapıyorsun Haralde eclipsede proje eklemeyi bilmeyen konuşuyor