ne kadar eski kanka bildiğin sürüm varsa yollayabilir misinvs c++ yükleyerek cozebilirsin veya amd ekran kartın varsa eski sürümünü yükleyerek cozebilirsin
ne kadar eski kanka bildiğin sürüm varsa yollayabilir misinvs c++ yükleyerek cozebilirsin veya amd ekran kartın varsa eski sürümünü yükleyerek cozebilirsin
non olması gerekne kadar eski kanka bildiğin sürüm varsa yollayabilir misin
böyle bir konu açma sebebim arkadasın benı bir süredir sürekli olarak taciz derecesinde rahatsız etmesi yok loaderını kırıyorum yok gel loaderımı kır vesaire daha fazla rahatsız edilmek istemedim.
YAZILI KURULUM
-------------
ÇALIŞTIRI ACIN VE %APPDATA% YAZIN ACILAN YERDE .craftrise KLASORUNE JAR I ATIP DLL I INJECTLEYIN
download jar
----------
jar :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
virustotal :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
download dll
---------
dll :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
GÜNCEL ÇALIŞTIĞINA DAİR VİDEO VE KURULUM :
böyle bir konu açma sebebim arkadasın benı bir süredir sürekli olarak taciz derecesinde rahatsız etmesi yok loaderını kırıyorum yok gel loaderımı kır vesaire daha fazla rahatsız edilmek istemedim.
YAZILI KURULUM
-------------
ÇALIŞTIRI ACIN VE %APPDATA% YAZIN ACILAN YERDE .craftrise KLASORUNE JAR I ATIP DLL I INJECTLEYIN
download jar
----------
jar :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
download dll
---------
dll :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
GÜNCEL ÇALIŞTIĞINA DAİR VİDEO VE KURULUM :
indirdiğin jar dosyasını " çalıştır > %appdata% > .craftrise " klasörüne at ardından verilen dll dosyasını injectle oyun açıkken hile injectlendiğinde sohbete activated tarzı bir mesaj gönderiyor tüm kısayol tuşları orada mevcut bakarsınNası yapacaz detaylı anlatabilir misin lütfen
injectleyince sohbete geliyor tuşlartuşlar ne
eyw kral allah senden razı olsun
eyvallah