L lynn1 Silver Üye Katılım 20 Kas 2025 Mesajlar 90 Beğeniler 5 10 Ara 2025 #1 Faceitde kimliği onayladım ama hesapta vac olduğu için giremedim maça hesapta seçkin vardı yeni bi hesap açıp girsem maça girermiyim seçkin olmadan
Faceitde kimliği onayladım ama hesapta vac olduğu için giremedim maça hesapta seçkin vardı yeni bi hesap açıp girsem maça girermiyim seçkin olmadan
S1yrx Master Üye Katılım 4 Haz 2022 Mesajlar 982 Beğeniler 117 10 Ara 2025 #2 lynn1' Alıntı: Faceitde kimliği onayladım ama hesapta vac olduğu için giremedim maça hesapta seçkin vardı yeni bi hesap açıp girsem maça girermiyim seçkin olmadan Genişletmek için tıkla ... faceit hesabını bağladıysan birdaha başka bir steam hesabıyla değiştiremezsin öyle biliyorum. Oyla 0 Downvote
lynn1' Alıntı: Faceitde kimliği onayladım ama hesapta vac olduğu için giremedim maça hesapta seçkin vardı yeni bi hesap açıp girsem maça girermiyim seçkin olmadan Genişletmek için tıkla ... faceit hesabını bağladıysan birdaha başka bir steam hesabıyla değiştiremezsin öyle biliyorum.
L lynn1 Silver Üye Katılım 20 Kas 2025 Mesajlar 90 Beğeniler 5 10 Ara 2025 #3 S1yrx' Alıntı: faceit hesabını bağladıysan birdaha başka bir steam hesabıyla değiştiremezsin öyle biliyorum. Genişletmek için tıkla ... değiştirebiliyosun oturumu kapatınca yeni hesabı bağlayabiliyonda seçkin lazımmı Oyla 0 Downvote
S1yrx' Alıntı: faceit hesabını bağladıysan birdaha başka bir steam hesabıyla değiştiremezsin öyle biliyorum. Genişletmek için tıkla ... değiştirebiliyosun oturumu kapatınca yeni hesabı bağlayabiliyonda seçkin lazımmı
S1yrx Master Üye Katılım 4 Haz 2022 Mesajlar 982 Beğeniler 117 10 Ara 2025 #4 lynn1' Alıntı: değiştirebiliyosun oturumu kapatınca yeni hesabı bağlayabiliyonda seçkin lazımmı Genişletmek için tıkla ... faceit hesabında değiştiremesin yeni hesap alınca de-ğiştirirsin. Oyla 0 Downvote
lynn1' Alıntı: değiştirebiliyosun oturumu kapatınca yeni hesabı bağlayabiliyonda seçkin lazımmı Genişletmek için tıkla ... faceit hesabında değiştiremesin yeni hesap alınca de-ğiştirirsin.
agapro Efsane Üye Katılım 14 Kas 2025 Mesajlar 2,788 Beğeniler 1,266 İletişim 10 Ara 2025 #5 giremezsin Oyla 0 Downvote