Zeph
Diamond Üye
kabul edildi genisyse hakaret ettiği için alındıduşunsenize adam admin oluyo herkesi banlıyor bir ara basvuru formunu gormustum kabul edildi diye :d
kabul edildi genisyse hakaret ettiği için alındıduşunsenize adam admin oluyo herkesi banlıyor bir ara basvuru formunu gormustum kabul edildi diye :d
katılıyorumBilader şu aptalın sadece açtığı konulara bakarak ne hileden ne de cracktan hiçbir ***** anlamadığını rahatlıkla görebilirsiniz ama daha önemli olan bu elemanın sırf siktiriboktan github ve uc hilelerini çalarak (ve ratlayarak) foruma sağladığı "katkı"dan dolayı mod bile olabilecek olması. Sadece şu adamın mod olduğunu düşünün. Adam kendi domainini bile alamıyor amk canvadan free site yapmış çalışmayan sarı butonlar var sadece xd. Fake virustotal atıp onay almasıda forumun dosya kontrolünü resmen yapmadığını gösteriyor, forumun moderasyonunun bu derece kötü olmasını beklemiyordum şahsen. Cheatglobal yönetimine olan güvenimi inanılmaz derecede zedeleyen bu olayı paylaştığın için teşekkürler.
olabilirsanırsam benim hesaba bulaşan buydu o zaman
sen yeni acmisin hesabı frum yan car olma ihtimalin var mıdır ? adminler ip kontrol yapsın bak icime dustu simdiinsanlarda mı hiç farketmedi dosyayı alıp virustotala atmayarak
2024 de sifremi kaybettimolabilir
sen yeni acmisin hesabı frum yan car olma ihtimalin var mıdır ? adminler ip kontrol yapsın bak icime dustu simdi