EzGlobal Bug

cihanın kendisinin zaten milletde onun medyası var veledin teki videolarıda kendisi kadar boş lol

random nick attım Wolftü kullanmak için burada değilim param var sence buradakileri kullanmak içinmi hesap açtım iq less

otcv3 Crâck dll buldum extrim ile injectledim mm de ban yedim hüüü ONWERPOWERWE max türk iq bu yüzden eu hvh
Kurduğun cümlelerden büyük olduğun anlaşılmıyor Kanka sfgdfhbvcnb

çalışır gelsin denenir
o loader normal loader buglı olanı vermedim
cihanın kendisinin zaten milletde onun medyası var veledin teki videolarıda kendisi kadar boş lol

random nick attım Wolftü kullanmak için burada değilim param var sence buradakileri kullanmak içinmi hesap açtım iq less

otcv3 Crâck dll buldum extrim ile injectledim mm de ban yedim hüüü ONWERPOWERWE max türk iq bu yüzden eu hvh

unknown.png

şuna 40 tl veremiyecek kadar fakir olup Crâck yada bug bekliyorsunuz haklısınız buna 40 tl veremeyen adam nasıl neverlose onetap alsın gider Crâck arar sağdan soldan virüs yer XD
kanka kolaysa bugla fixle hadi kolaysa hadi o 1 aylık aptal benim bugum sınırsız oluyor daha kendisi Crâck arayıp bana alf atıyor g"te bak sen
cg dogları hiç değişmemiş xd zamanında ezglobal çöp diye ağladığınız adamı şimdi övüyorsunuz Xd
admin yokmu şunu banlasın

kankan değilim btw hvh bile girmemişsin anlaşılan tt yaptığımı bile anlıyamıyorsun xdddddddd osurttu

peki dostum o yüzden nl marketimde 40 dolarlık lua var o yüzden onetap da 1 ay üyeliğim var xddd daha valoya hile alamıyacak kadar parası olmayan adamlar burada boş yapıyor hadi sen auth geçilmiş ürünlerini kullan dll cracklenmiş ürünler kullan ben sadece buraya boş yapmaya geldim cg dogları ile işim yok xd xddd

ezglobal=çöp değişmeyecek istediğiniz kadar ağlayın

tüh cg den ban yiyeceğim varya çok üzülürüm Xd

arkadaşın aklına göre wolfteama yorum kasmaya çalışıyormuşum buradaki çöp oyunun çöp hilesinişde kullanamıyacağım çok üzüldüm allahınızı s2eyim
allaha sövecek kadar düşmüş

Kanka hem konuyu hortlatiyorsun hem de sadece nokta koymuşsun ban yiyecen

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt