Eyecore Spoofer Crâcked by kay1337

Arkadaşlar Spoofer bize ait değil, eyecore sahibi :D Boşuna heveslenmeyin bizi kırmadınız.

Sonuç olarak sattığınız spooferı kırdım. Kimin olduğu fark eder mi sence
Evet eder, 200tllik ürünün ne korumasını bekliyonuz, ben piyasayı düşürmeye çalışıyom siz aptal gibi fixlenebilecek şeyler paylaşıyorsunuz.

Yeni ürün çıkar onu da kırayım paylaşayım be PayTR'cim.
Ben spoofer ürünü çıkarmayı planlamıyorum ek olarak, priv hile satışımız zaten var farklı bir sunucu üzerinde. Ancak şöyle bir sorun var, zaten OPEN-SRC şekilde perm spoofer yayılmış. Sizde gidip temp spoofer Crâck adı altında paylaşıyorsunuz. Benlik sıkıntı yok bu arada kullanana hayırlı olsun ama 200 tllik bir şeyi cracklediğiniz için büyük olmuyorsunuz.

Ben sana ticket üzerinden neden bu şekilde yaptığımı anlattım diye hatırlıyorum, senin aklın başın yerinde ben buna eminim. Ama bize kinli olduğu için gelip cahil birisi olarak size yazan bir arkadaşınız var. Arkadaşınıza cahil dedim diye lütfen alınmayın veya kızmayın ancak kendi bilgisi olmayan insanlar başkalarına yalvararak ancak iş yaparlar.

++

Sertifikayı xamptan kendin gibi göstererekte bu işlevi gerçekleştirebilirdiniz, debugger ile çekip direkt tüm keyleri de çekebilirdiniz, koruma olmayan Crâck bir spooferi cracklediniz.

Tebrikler komutanım seviliyorsunuz <3

Ben spoofer ürünü çıkarmayı planlamıyorum ek olarak, priv hile satışımız zaten var farklı bir sunucu üzerinde. Ancak şöyle bir sorun var, zaten OPEN-SRC şekilde perm spoofer yayılmış. Sizde gidip temp spoofer Crâck adı altında paylaşıyorsunuz. Benlik sıkıntı yok bu arada kullanana hayırlı olsun ama 200 tllik bir şeyi cracklediğiniz için büyük olmuyorsunuz.

Ben sana ticket üzerinden neden bu şekilde yaptığımı anlattım diye hatırlıyorum, senin aklın başın yerinde ben buna eminim. Ama bize kinli olduğu için gelip cahil birisi olarak size yazan bir arkadaşınız var. Arkadaşınıza cahil dedim diye lütfen alınmayın veya kızmayın ancak kendi bilgisi olmayan insanlar başkalarına yalvararak ancak iş yaparlar.
Kinli değilim, sadece TH3KEN INC. adlı arkadaş biraz fazla egolu olduğu ve egosuna yenik düştüğü için bunu bir cezalandırma gibi düşün.

Günde 5 kişiye satsan 1000 lira eder, ben neden böyle gereksiz bir spoofer satan adamların günde 1000 lira kazanmasına izin vereyim ki?

(Fiyat tahmin fakat 11k kişilik bir topluluğun olduğuna göre satıyorsundur diye düşünüyorum.)

Kinli değilim, sadece TH3KEN INC. adlı arkadaş biraz fazla egolu olduğu ve egosuna yenik düştüğü için bunu bir cezalandırma gibi düşün.

Günde 5 kişiye satsan 1000 lira eder, ben neden böyle gereksiz bir spoofer satan adamların günde 1000 lira kazanmasına izin vereyim ki?

(Fiyat tahmin fakat 11k kişilik bir topluluğun olduğuna göre satıyorsundur diye düşünüyorum.)
TH3KEN abimdir, dostumdur. Ancak 1000 lira bizimde umrumuzda değil, dediğim gibi normalde paraya ihtiyacı olan biri değilim bunu çoğu kişi bilir. Ticketta 120 tlm var diyen adamlara bile direkt key veriyorum, hatrına da iş yaptığım oluyor.

Ayrıca bu yaptığınız şey ne FiveMCHEAT ile alakalı ne TH3KEN ile, hiçbirşey bizle alakalı değil ki, ben sadece konu isminden dolayı geldim. Bize laf atmanız gereksiz olmuş.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt