Eyecore Spoofer Crâcked by kay1337

sllxughter

Gold Üye
"Moderatör Not: Cracked konuları moderatörler tarafından kontrol edilmez; hatta popüler kullanıcılar bile bir sonraki güncellemede dosya içine virüs ekleyebilir. Dolayısıyla, bu tür yazılımları kullanmak tamamen kendi sorumluluğunuzdadır.
fivem cheat, fivem global ban spoofer, fivem spoofer, free spoofer fivem, free spoofer, spoofer, game spoofer, cheat spoofer, fivem hile
image.png

Status: Working and Undetected (23.09.2024)

Eyecore Spoofer - Fivem Global Ban Spoofer
Crâcked by kay1337
Working on Windows 10, Windows 11 is not tested.

- Açıklama -

Normalde paylaşmayacaktım fakat arkadaşımın ısrarları sonrasında paylaşmaya karar verdim :D Kırmam yaklaşık olarak 1.5 dakika sürdü.

- Satış Sitesi -
Yok, discord üzerinden satış yapıyorlar.

- Gereksinimler -
(Windows Defender'ı bu tool ile kapatmanız gerekiyor ve diğer bütün antivirüs yazılımlarını kapatmalı/kaldırmalısınız)

- Nasıl Kullanılır -
1. İndirdiğiniz exeyi masaüstüne atın ve çalıştırın.
2. Lisans istenen yere kay1337 yazın.
3. Artık hazırsınız.

- İndir / VirusTotal -

İndir (Şifre: cheatglobal)

Moderatör tarafında düzenlendi:
exe açıldığında hata veriyor, düzeltip tekrar konu açın.

Hatalar düzeltildi ve düzeltilmiş hali konuya eklendi.

10000 kullanıcılı bir topluluğa sahip olan hile satıcısının da spooferını 1.5 dakikada kırmadım demem artık :) derken ne demek istedin

10000 kullanicili bir developer keyauth pastesi mi kullaniyor yoksa sourcesi oldugu icin mi kirdin ?

https://cheatglobal.com/konu/execute-subwoofer-fivem-onetime-spoofer.58354/
buildlenmis hali
keyauth pastesi olan skyauth yani adminlerinden biri olan diwness ile arkadaslar yani gerisini tahmin edebiliyorsunuzdur.:imcryplease:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ellerine sağlık, Kayra Abi.

10000 kullanıcılı bir topluluğa sahip olan hile satıcısının da spooferını 1.5 dakikada kırmadım demem artık :) derken ne demek istedin

10000 kullanicili bir developer keyauth pastesi mi kullaniyor yoksa sourcesi oldugu icin mi kirdin ?

https://cheatglobal.com/konu/execute-subwoofer-fivem-onetime-spoofer.58354/
buildlenmis hali
keyauth pastesi olan skyauth yani adminlerinden biri olan diwness ile arkadaslar yani gerisini tahmin edebiliyorsunuzdur.:imcryplease:
Diwness ile arkadaşlığım yok, sırf discord promo generator atmadım diye engelledi ben de umursamadım. Keyauth da kullanmıyorlar zaten. Sourcesini de python olduğu için çıkardım buildledim attım.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
dostum on bes yasindasin tamam fakat abi dedigin insan senin ile ayni yasta.
Geçen gün ki olayların üstünde en azından daha az toksiklediğinden dolayı teşekkürler, kendisi 17 yaşında ve spor konusunda da kendisinden arada tavsiyeler alıyorum, benden küçük dahi olsa Kayra Abi'yi abim olarak sayarım.

Geçen gün ki olayların üstünde en azından daha az toksiklediğinden dolayı teşekkürler, kendisi 17 yaşında ve spor konusunda da kendisinden arada tavsiyeler alıyorum, benden küçük dahi olsa Kayra Abi'yi abim olarak sayarım.
kayra abiden allah a sovme derside aliyor musun

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt