Satıyorum ✅Extreme:Val✅ | Valorant Spoofer - Valorant Cheat - Panel/Reseller | Undetected Cheap Cheats🟩

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hani reseller felan bilmem anlarmısın
ben reseller olmadigini soylemedim herkes aynı şeyi yaptigi anlamda soyledim yakinda dt olur hepinizin işleri durur sonra devde piyasayi birakir gorursunuz o zaman

günlük 1m kazanan kişi alperen dediğin kişiye burdan kazandığının 10 katını verir günlük 1m demen 30 günde 30m demek senin bu formda bile işin olmaması lazım dı da neyse
ben günlük demedim aylık dedim zaten yavrum ki o iş illegal bi iş sevdiğim insanları illegal işlerime bulaştırmam

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
salın olm şu hileyi panel fln almayın

ben reseller olmadigini soylemedim herkes aynı şeyi yaptigi anlamda soyledim yakinda dt olur hepinizin işleri durur sonra devde piyasayi birakir gorursunuz o zaman
Unk zaten uzun zamandır piyasada olan birisi değil. Ya da farklı isimlerle piyasadaydı. Önüne gelene ucuza panel satmasının tamamen exit hazırlığı olduğunu düşünüyorum.
dt olduğundaa zaten tekraardaan ud olması çok fazlaa uğraştırmaz
Tekrardan ud olması için yeni imza gerekecek nasıl fazla uğraştırmaz? :) Keşke bilerek yorum yapsanız az.

çok mesaj kasma ya
ebobutnivon-20240909-0013.jpg

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt