Satıyorum Extreme:Val Valorant Solition - Official Seller [External]

Hayırlı satışlar

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
gardeşim menüyü minecraft huziniden çalmışsın diyolar dogru mu

dt hilelerle banwave yiyen hilelerle oynamaya devam edin.
senin hilede onlardan biri merak etme sene hvci açık çalıştırt hileni öyle yaz

gardeşim menüyü minecraft huziniden çalmışsın diyolar dogru mu
Harbi lan daha yeni fark ettim LKQLKWELQWLŞKEQ

Çalıntı değildir adamlar GUI yapmaya üşenmiştir sorun çıkarmayacak open source birşey kullanmak istemişlerdir olay bu çalma falan yok yani.

la kanka dt ürün kullanıp duruyosun gelip adamın kendi yazdığı hileyemi laf ediyon hile dilenmeye devam edebilirsin :D
Adam laf etmemiş ki çalmışsın doğru mu diyor eğer laf etmek amacıyla yazdıysada espiri say geç gerek yok laf eden etsin.

Harbi lan daha yeni fark ettim LKQLKWELQWLŞKEQ

Çalıntı değildir adamlar GUI yapmaya üşenmiştir sorun çıkarmayacak open source birşey kullanmak istemişlerdir olay bu çalma falan yok yani.
büyük ihtimal hiç b ir menüye benzememesini istemiştir ve bence gayet güzel duruyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
la kanka dt ürün kullanıp duruyosun gelip adamın kendi yazdığı hileyemi laf ediyon hile dilenmeye devam edebilirsin :D
eminim kendi yazmıştır paster copy paste yapmış dt ürün kullandığımı kim söyledi az yala arkadaşını boş çuval seni

eminim kendi yazmıştır paster copy paste yapmış dt ürün kullandığımı kim söyledi az yala arkadaşını boş çuval seni
la ne yalayacam dostum valorantı bırakalı çok oldu yeni çıkan hilelere bakıp kuduruyosun yapamadığın için kudurmazsan iyi satışlar diyip geçerdin zaten :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt