Plox1ed Efsane Üye Katılım 21 Şub 2025 Mesajlar 3,299 Beğeniler 1,464 İletişim 12 May 2026 #11 geldisampiyon' Alıntı: claude bana driver yap şöyle ellemeli Genişletmek için tıkla ... bana driver yap ama bol access violation + bsod olsun
geldisampiyon' Alıntı: claude bana driver yap şöyle ellemeli Genişletmek için tıkla ... bana driver yap ama bol access violation + bsod olsun
Thing Gold Üye Katılım 9 May 2026 Mesajlar 278 Beğeniler 53 12 May 2026 #12 geldisampiyon' Alıntı: Hocam valoratn external only esp yapacagım ama driver hakkından hiç bilgim yok Genişletmek için tıkla ... bilgim yoksa yapamazsın ai sana yardımcı olmaz
geldisampiyon' Alıntı: Hocam valoratn external only esp yapacagım ama driver hakkından hiç bilgim yok Genişletmek için tıkla ... bilgim yoksa yapamazsın ai sana yardımcı olmaz
benkimim32 Efsane Üye Katılım 25 Tem 2024 Mesajlar 3,148 Beğeniler 331 12 May 2026 #13 geldisampiyon' Alıntı: claude bana driver yap şöyle ellemeli Genişletmek için tıkla ... aynen kardeşim
geldisampiyon' Alıntı: claude bana driver yap şöyle ellemeli Genişletmek için tıkla ... aynen kardeşim
W3S Banned Katılım 11 May 2026 Mesajlar 217 Beğeniler 59 12 May 2026 #14 Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın. Plox1ed' Alıntı: bilgin yoksa kernelle uğraşılmaz hazır certli driver varsa onu pastele Genişletmek için tıkla ... Sonra ban ye Plox1ed' Alıntı: bana driver yap ama bol access violation + bsod olsun Genişletmek için tıkla ... + ioctl boş dönsün hileyle bir bağlantısı olmasın driverin sik sik boş boş çalışsın driver
Plox1ed' Alıntı: bilgin yoksa kernelle uğraşılmaz hazır certli driver varsa onu pastele Genişletmek için tıkla ... Sonra ban ye Plox1ed' Alıntı: bana driver yap ama bol access violation + bsod olsun Genişletmek için tıkla ... + ioctl boş dönsün hileyle bir bağlantısı olmasın driverin sik sik boş boş çalışsın driver