ne bileyim cpunun 40lara cikmasi normal mi mining falan var diyorlar false positive miyaklaşık 2 3 ay kullandım cs 2 için bir sorun yaşamadım
exloader kime src atiyor kanka anlamadim exloaderdan bahsediyorum dosyadan degilya virus falan yok o dosyaları paylaşırken yetkılılere src olarak paylaşılıyor src kontrol edilip atılıyor sorun yok
exloaderda paylaşılan hileler src ile gidiyor exloadera diyorum sorun yok yani temiz hepsi exloaderdada ben bi sorun yaşamamıştımexloader kime src atiyor kanka anlamadim exloaderdan bahsediyorum dosyadan degil
içerisine yüklenen hilelerin sahipleri diyor exloaderin yetkililerine source code atıyor yetkililer inceliyor ve öyle ekliyor diyor adamexloader kime src atiyor kanka anlamadim exloaderdan bahsediyorum dosyadan degil
bilmiyorum internetten bakinca malware falan diyor herkes virus diyor degildir umarimexloaderda paylaşılan hileler src ile gidiyor exloadera diyorum sorun yok yani temiz hepsi exloaderdada ben bi sorun yaşamamıştım
ben 2 yıldır kullanıyom hiç bi sorun olmadı sadece hileyi açtıktan sonra bitane sponsorlu uygullamayı indirmek isteyip istemediğini soruyo onları indirmezen sorun olmazExloader virus mu kullandim ve revo uninstaller ile sildim format atmali miyim
hocam sorun olmaz ki zaten pcni arkada somurur sistemim kotude degil bisey olur diye korkuyorumben 2 yıldır kullanıyom hiç bi sorun olmadı sadece hileyi açtıktan sonra bitane sponsorlu uygullamayı indirmek isteyip istemediğini soruyo onları indirmezen sorun olmaz
kanitlari var mi hocam ona gore format falan atayim ya kayit defteridir falan her seyini sildimde exloaderinmining var kullanma bence