kanka sharkhackı koymuslarAç kral fakat açmaya çalıştığında eğer moderatörler tarafından kontrol edilmiyor vs. bir yazı varsa cracklidir. Kullanacaksan enigma.tech aç temiz o
Zaten demezde vt sonuçları ve sandbox ile detaylı incelemeler sonucunda sadece crackli dosyaların sorun çıkarttığı bir forumda eski bir konuda kanıtlanmıştı. Bulabilirsem atarım 1 sene önce falan bir konuydu.
Büyük ihtimalle rat değilRat olması lazım.
Benim kuzende rat yemişti.Arkadaşım rat yediği için rat dedim. belkide başka birşeyden yemiştir hiç bir fikrim yok
Rat Diyende Var Demiyende Şahsen Ben KullanmamBenim kuzende rat yemişti.
Üstteki yazıyı okursan sevinirim.Benim kuzende rat yemişti.
O kısmı da doğruÜstteki yazıyı okursan sevinirim.
Ayrıca crackli olmasına rağmen 3-4 tane denemiştim bi ara hiçbirinden rat yemedim hiçbir bilgim çalınmadı. Adamlar ne yapsın cs hilesine parası yetmeyen veledin loglarını .d
knkArkadaşlar mal mal bilgisiz cahillerin "rat var" demelerine inanmadan önce şurayı bir okuyun;
Bizzat exloader'in kurucusu ve onlarca moderatörüyle konuştum. Kendileri loader'in içerisindeki Crâck hilelerin güvenilir olmadığını, zaten yüklemeden öncede virüs olabileceği uyarısı verildiğini belirttiler. Evet, Crâck bir hileyi başlatırken uyarı veriyor (moderatorlerin crackleri kontrol etmediği hakkında). Loader üzerindeki Crâck harici tüm hile ve config dosyaları güvenilir. Sadece içerisindeki Crâck hilelerin çoğu ve internetten dll dosyaları indirmesi virüs tehdit sistemlerini etkiliyor.
exloader mining yapıyo beylerEskiden exloader kulllanıyordum gayet iyiydi simdi yeni format attım cs2 icin enigma kullanıcam ratmı
virüs analizcisi arkadaşım analiz etti rat degil kendi sitesinden indirsen başka modluları rat amabilgili biri söylesin ya