Exloader ratmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AchLes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AchLes

Diamond Üye
İletişim
Eskiden exloader kulllanıyordum gayet iyiydi simdi yeni format attım cs2 icin enigma kullanıcam ratmı

Aç kral fakat açmaya çalıştığında eğer moderatörler tarafından kontrol edilmiyor vs. bir yazı varsa cracklidir. Kullanacaksan enigma.tech aç temiz o

Zaten demezde vt sonuçları ve sandbox ile detaylı incelemeler sonucunda sadece crackli dosyaların sorun çıkarttığı bir forumda eski bir konuda kanıtlanmıştı. Bulabilirsem atarım 1 sene önce falan bir konuydu.
kanka sharkhackı koymuslar

Arkadaşlar mal mal bilgisiz cahillerin "rat var" demelerine inanmadan önce şurayı bir okuyun;

Bizzat exloader'in kurucusu ve onlarca moderatörüyle konuştum. Kendileri loader'in içerisindeki Crâck hilelerin güvenilir olmadığını, zaten yüklemeden öncede virüs olabileceği uyarısı verildiğini belirttiler. Evet, Crâck bir hileyi başlatırken uyarı veriyor (moderatorlerin crackleri kontrol etmediği hakkında). Loader üzerindeki Crâck harici tüm hile ve config dosyaları güvenilir. Sadece içerisindeki Crâck hilelerin çoğu ve internetten dll dosyaları indirmesi virüs tehdit sistemlerini etkiliyor.
knk bunu kullaniyorum şu anda emin misin minig falan diyiyorlar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt