Open Source Execute-Subwoofer (Spoofer GUI)

Execute-Subwoofer

FiveM copy & paste spooferlar için yüzlerce dolar ödemekten bıktınız mı? Ücretsiz bir çözüm kapınızda.

Keyauth Entegrasyonu Özellikleri: Güvenli ve güvenilir kimlik doğrulama mekanizması.
Lisans Sistemi: Sadece yetkili kullanıcıların uygulamaya erişebilmesini sağlar.
Sistem Bilgisi Gizleme: Kullanıcı gizliliğini korumak için belirli sistem ayrıntılarını gizler.
Sunucu Yasağı Bypass: Sunucu yasakları olsa bile erişime izin verir.
Oluşturması ve Derlemesi Kolay: Basit bir derleme işlemi ile kullanıma hazırdır.

Uyarı: Bu yazılım yalnızca bir kez yasağınızı kaldırır. Depolamanın seri numaralarını gizleyemez. Yeniden yasaklama için Raid önerilir.

Download:

Konuya ve Github linkine yıldız vermeyi unutmayın.

abi dc varmı bi bakarmı9sın

sen ne anlatıyon bilader cleaner atmışsın spoofer diye clean bile atmıyor düzgün :D

Son düzenleme:
Spooferle alakalı bir şey yok kodda registry guid değiştirmek sonoyuncu banınızı bile kaldırmaz
Kodlara baktım %90 ı cleaner, aynı şekilde cleaner banınızı kaldırmaz böyle gereksiz konular açmayın millet boşuna deniyor.
yA2hvDD.png

Koyduğunuz cleanerı ChatGPT bile daha iyi yapar bide perma spoofer diye yazmışsın insan biraz utanır :D

Daha önceden crackli veya ürünü daha önceden kullanmadıysanız aşamaları doğru takip ederseniz yasağınız kalkacaktır.
Programı kullanıp kullanmadığını msinfo32 girdiğinde orada bir gizlenme yok ise anlarsın.

Crackli üründen bir kaç kişi virüse yakalanıp sonra bana yazanlar oldu. En azından temel vs bilgisi olan kendi subwooferini derleyebilsin diye paylaştım.

Spoof etme aşamalarını neye dikkat edilip veya edilmeyeceğini ilgili aşamaları ben paylaşmayacağım. Aşamaları siz bulacaksınız. Okadarda hazırcı olmayın!
merhaba şu anda yardım edebilme şansınız varmı ben build alamıyorum yardım edebilirmisiniz lütfen. @bootkit

Execute-Subwoofer

FiveM copy & paste spooferlar için yüzlerce dolar ödemekten bıktınız mı? Ücretsiz bir çözüm kapınızda.

Keyauth Entegrasyonu Özellikleri: Güvenli ve güvenilir kimlik doğrulama mekanizması.
Lisans Sistemi: Sadece yetkili kullanıcıların uygulamaya erişebilmesini sağlar.
Sistem Bilgisi Gizleme: Kullanıcı gizliliğini korumak için belirli sistem ayrıntılarını gizler.
Sunucu Yasağı Bypass: Sunucu yasakları olsa bile erişime izin verir.
Oluşturması ve Derlemesi Kolay: Basit bir derleme işlemi ile kullanıma hazırdır.

Uyarı: Bu yazılım yalnızca bir kez yasağınızı kaldırır. Depolamanın seri numaralarını gizleyemez. Yeniden yasaklama için Raid önerilir.

Download:

Konuya ve Github linkine yıldız vermeyi unutmayın.

İlk Konumda Bunu Düzeltip Forumda Bedava Olarak Sunacağım.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt