Neler ?Yeterli degil
yorum kasma kanka cevap ver yada hiç yazmaYeterli degil
Evet güzel ama böylesine bir ses sistemini niye eve koyuyorsun?12v 80a trafo soundmax sx-cx620 16cm 200w tweeterli (2takım)4 tane for-x x-1230 1000w 30cm subwoofer 250w rms mo bass mb-600.4 3000w 4x60 rms bass kontrollü anfi universal pandizot 4x20cm 2x10cm tiz yeri
lan sen dcden kayboldun nerdesn12v 80a trafo soundmax sx-cx620 16cm 200w tweeterli (2takım)4 tane for-x x-1230 1000w 30cm subwoofer 250w rms mo bass mb-600.4 3000w 4x60 rms bass kontrollü anfi universal pandizot 4x20cm 2x10cm tiz yeri
Yetermi dediğim yani eksik bir malzeme varmı anlamındaNe amaçla yeterli mi? Giriş seviyesi olarak mı yoksa seni tatmin etmesi konusunda mı bir cevap istiyorsun?
Hastalik işi hocam araca koysam ceza yiyecek bari evde tatmin olalimEvet güzel ama böylesine bir ses sistemini niye eve koyuyorsun?
DC: traqsincc hesap degistimlan sen dcden kayboldun nerdesn
Eyw hocam yardımın için sagolGüzel markalar aracımda kullanıyorum tatmin ediyor
Midrange olarak farklı ürünlere yönel. Arkadaş tatmin ediyor yazmış ama nasıl tatmin ediyor anlamadım. 1 ay komple sistemim yandığı için zorunlu olarak soundmax kullandım fakat bir ay içinde nefret ettim. Sesi çok boğuk ve kalitesiz veriyor. Tavsiyem midrange olarak giriş seviye güzel bir cihaz takman. Forx 3080 giriş olarak güzel. Sesi iyi fakat uzun vade yine ses tatmin etmiyor. Bütçe varsa besleyebilirsen Mobass mb8 alabilirsin eski serilerinin ses kalitesi çok güzeldi kendim bizzat kullanıp deneyimledim. Harici olarak Cadencelere bakabilirsin onlarında sesi güzeldir. Ayrıca bu sistemi çekip aracına koyacaksan sadece bagaj içi anfi ve subwoofer için gizli kabin yaptır. Ben iki buçuk senedir bu şekilde kullanıyorum henüz hiçbir ***** bana ses sisteminden falan ne ceza yazdı ne de uyarı yaptı. Sistem genel olarak güzel fakat dediğim gibi güzel ses için farklı midrange tercih etmen daha güzel olur.Yetermi dediğim yani eksik bir malzeme varmı anlamında
Hastalik işi hocam araca koysam ceza yiyecek bari evde tatmin olalim
DC: traqsincc hesap degistim
Eyw hocam yardımın için sagol