evaavm.com.tr Güvenilir mi ?

anydeskten erişim vermediğin sürece derken yani seçebiliyormuyum sadece görüntüyü aktaracak şekilde yapabilirsem çok güzel olur hem ozaman benimde içim rahat eder adam ordan şuraya gir der girerim bişey yapmayacağına emin olayım yani

kanka ya görüntülü olarak seçiyordun ya e devlet şifresi ile diye bi seçenek vardı kimlik doğrulaması için öbürünü seçtim ben işte
örnek sen bana anydesk attıgında neleri yapabilecegimi seçiyorsun sen mouse kontrol ederken o kontrol edemez sadece anlık görüntü amaçlı icra var mı yok mu diye bakıyorlar evkur tarzı bir magaza zaten

örnek sen bana anydesk attıgında neleri yapabilecegimi seçiyorsun sen mouse kontrol ederken o kontrol edemez sadece anlık görüntü amaçlı icra var mı yok mu diye bakıyorlar evkur tarzı bir magaza zaten
sağol anladım ben mantığını sende rahatlatdın beni sağol knk anydeskten sadece ekran paylaşımı olarak ayarladım öyle halledicez evkur anormal fazla faiz koyuyor üstüne bunlar biraz insaflı enazından

sağol anladım ben mantığını sende rahatlatdın beni sağol knk anydeskten sadece ekran paylaşımı olarak ayarladım öyle halledicez evkur anormal fazla faiz koyuyor üstüne bunlar biraz insaflı enazından
Bunlarda öyle sayılır biraz önce güncel fiyatları inceledim örnek ;

Biraz kazık ama taksit olayı iyi oluyor

şimdi ben bu siteden kredi kartsız taksitle bilgisayar alacağım fakat başvuruda ya edevlet şifresini yada görüntülü arama ile onaylama istediler bunun içinde anydesk istiyorlar biz o seçeneği seçtik ve ben edevletime girip adamlara anydesk kodumu atacağım aktif olarak üzerimde icra dosyası olmadığına nerde kaldığımla alakalı şeylere falan bakacaklarmış siteyi aranızda kullanan varmı yada anydesk üzerinden yanlış birşey yapabilirmi? siteyi araştırdığımda şikayetvar google yorumları gibi yerlerde herkes siteyi övmüş ama forumlarda falan pek konuşulmamış garip geldi
buyrun sahibi benim qjeqwkeqwjeqşwqewqew

Bunlarda öyle sayılır biraz önce güncel fiyatları inceledim örnek ;

Biraz kazık ama taksit olayı iyi oluyor
biliyorum ama babamın icra borçları yeni bitdiği için kredi kartının limiti çok düşük mecbur burdan alcaz

buyrun sahibi benim qjeqwkeqwjeqşwqewqew
:D

Sonunda stl doğrulaması var o yüzden güvenilir olguğunu düşünüyorum ama genede emin olmak istiyorsan dmde benle buluş senin için bu siteyi kontrol edebilirim

şimdi ben bu siteden kredi kartsız taksitle bilgisayar alacağım fakat başvuruda ya edevlet şifresini yada görüntülü arama ile onaylama istediler bunun içinde anydesk istiyorlar biz o seçeneği seçtik ve ben edevletime girip adamlara anydesk kodumu atacağım aktif olarak üzerimde icra dosyası olmadığına nerde kaldığımla alakalı şeylere falan bakacaklarmış siteyi aranızda kullanan varmı yada anydesk üzerinden yanlış birşey yapabilirmi? siteyi araştırdığımda şikayetvar google yorumları gibi yerlerde herkes siteyi övmüş ama forumlarda falan pek konuşulmamış garip geldi
gvenilir :)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
e devlet sifresi ne alaka la? düz kredi kartı ile öde yok mu oyle bisi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt