Eulen cracklicek varmı

ya hocam sen içip içip foruma mı giriyorsun yani unpacklanıp srcsi çıkıp Crâck göremiyorum diyorsun bu kadar ezik olamazsın ya :D ve arkadaşlar bu konuda bir iddam yok sadece bu tür türemelerin hilelerini kırmak eğlenceli oluyor.
piyasada legin attığı dışında .net olarak kıramadığım deneyipte olmadı ama buna bakacağım bende biliyorum ama kolay olduğunu düşünmüyorum.
ve eulenin .net olduğunu sanmıyorum
Ya knk konuşturma beni şimdi 10 dkya forumu kontrol edin demişsin 7 gün olmuş sen cracker flan da değilsin ztn hani nerde Crâck diyom konuyu değiştiriyon öyle de4dota atıp dnspyla incelemekle olmuyo Crâck işleri

Bu forumda bu adamın authunu geçebilecek biri olduğunu düşünmüyorum. Konu nasıl olduda eulenden ninjawareye geldi onuda anlamadım. Post kapatılabilir, teşekkürler.

konunun eulenden ninjawareye geçmesini geç de kullanılabilir şekilde ninjaware cracklenip paylaşılsa keşke

Crâck hala yok diyorum bu hek çok komik bir çocuk hala boş peşinde hala baltalama peşinde... türeme dediğin 2017 den beri bu hile piyasasında asıl türeme olan bence sensin :)
Ya hilen paste zaten eklediğin tek şey karakter değiştirme lütfen artık konuşma

Bu forumda bu adamın authunu geçebilecek biri olduğunu düşünmüyorum. Konu nasıl olduda eulenden ninjawareye geldi onuda anlamadım. Post kapatılabilir, teşekkürler.
benim postu nasıl kapatiyon anlamadım neyse
tamam kankam sakin ol boş ver ne derlerse desinler
az daha yala belki free hile verir
Ya hilen paste zaten eklediğin tek şey karakter değiştirme lütfen artık konuşma
Kral be konus
konunun eulenden ninjawareye geçmesini geç de kullanılabilir şekilde ninjaware cracklenip paylaşılsa keşke
Sağda solda dağıtılan colorbotlara bak zaten ninjaware o

Crâck hala yok diyorum bu hek çok komik bir çocuk hala boş peşinde hala baltalama peşinde... türeme dediğin 2017 den beri bu hile piyasasında asıl türeme olan bence sensin :)
hahahahahhahahahhahahhahhaha toyspeek sen harbi salağın önde gidenisin bir söz var onu sana söylemek isterim "cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol." ben artık senin ile konuşmayacağım.
hocam eğer para ödeyen olursa çok rahat geçilir ben sadece bedava bunu yapmak istemedim bi denedim ama saldım sonra varsa para ödiyecek crackine ben hallederim sorun yok.

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt