S sam23 Yeni Üye Katılım 1 Ağu 2025 Mesajlar 10 Beğeniler 0 1 Ağu 2025 #11 Schwenzy' Alıntı: Büyük ihtimal evet, offsetleri yenileyip 1 maç attım yarısında elektriklerim gitti sonra da bakmadım hesabım şu an ban yemedi. Genişletmek için tıkla ... tamam sagol bide discorduma ark atarmisin birsey sorucamda burda zor olur discordum samiongg
Schwenzy' Alıntı: Büyük ihtimal evet, offsetleri yenileyip 1 maç attım yarısında elektriklerim gitti sonra da bakmadım hesabım şu an ban yemedi. Genişletmek için tıkla ... tamam sagol bide discorduma ark atarmisin birsey sorucamda burda zor olur discordum samiongg
S Schwenzy Banned Katılım 17 Şub 2024 Mesajlar 2,972 Beğeniler 1,695 İletişim 2 Ağu 2025 #12 Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın. sam23' Alıntı: tamam sagol bide discorduma ark atarmisin birsey sorucamda burda zor olur discordum samiongg Genişletmek için tıkla ... attim
sam23' Alıntı: tamam sagol bide discorduma ark atarmisin birsey sorucamda burda zor olur discordum samiongg Genişletmek için tıkla ... attim