haha3169
Diamond Üye
üye sıkayetiLütfen konuyu düzenleyin böyle bir şikayet konusu olamaz
oyle degıl paralı aldım bedava verıyor adam paralı aldım normalde 7 varLoaderi Sitede Var Zaten Dostum
üye sıkayetiLütfen konuyu düzenleyin böyle bir şikayet konusu olamaz
oyle degıl paralı aldım bedava verıyor adam paralı aldım normalde 7 varLoaderi Sitede Var Zaten Dostum
sitede free loader var bari bi baaksaydınLoaderi Sitede Var Zaten Dostum
nasıl acıcam hocam konu?satış konuları yok + konu böyle açılmıyor
Dostum PARALI OLAN VE FREENİN LOADERİ AYNI ZATEN !üye sıkayeti
oyle degıl paralı aldım bedava verıyor adam paralı aldım normalde 7 var
yeni cıkan paralı var onu verecek +30 module ama vermedı yalan attı bedava verdi kanndırdı hayla dc den anama sovuyorDostum PARALI OLAN VE FREENİN LOADERİ AYNI ZATEN !
QWRKQ90OPRJU1290QRUJFQ09POJUA0PS9OFLSAKJMFPOLASJMKFPOL;JMASPOFLJMASOPq kankayeni cıkan paralı var onu verecek +30 module ama vermedı yalan attı bedava verdi kanndırdı hayla dc den anama sovuyor
neye up yapıyon engelli taklidi falan mi yapiyon satis konusu olmayan adama acilmis "ethereum dolandirici" basligi altina bir konunun kabul edilecegini mi dusunuyorsun hahahahha
daha kaldırılmadıysa kabul edilmiş demek ki, konuşma hakkın yok bir engelli olarakneye up yapıyon engelli taklidi falan mi yapiyon satis konusu olmayan adama acilmis "ethereum dolandirici" basligi altina bir konunun kabul edilecegini mi dusunuyorsun hahahahha