Çözüldü Etherum dolandırcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haha3169

Diamond Üye
arkadaşlar bu etherum satın aldım 7 gunluk surem var 4 gundur vermıyolar kanıtlarım var alısverıs yapmayın ana bacı sovup banlıyolar + olarak paralı aldım bedava kullan loader yok diyoalr boyle birşey varmı ya neymiş para atmamışım ee nasıl customer + key var yalancı dolancı ya almayın galiba sanaal magandalar sureklı isim soyisim bulmaya calısıyor benım
image.png
image.png
image.png

arkadaşlar bu etherum satın aldım 7 gunluk surem var 4 gundur vermıyolar kanıtlarım var alısverıs yapmayın ana bacı sovup banlıyolar + olarak paralı aldım bedava kullan loader yok diyoalr boyle birşey varmı ya neymiş para atmamışım ee nasıl customer + key var yalancı d
image.png
olancı ya almayın galiba sanaal magandalar sureklı isim soyisim bulmaya calısıyor benım
image.png
image.png
Satın Aldığın Birşeyden Şikayetçi Olman İçin Forumda Aktif Bir Satış Konusu Olması Lazım.

satın almayın sakın h1le satıyolar loader vermıyolar + ana bacı sovuyor + isim soyisiminizi veririseniz ah size vah size

Lütfen konuyu düzenleyin böyle bir şikayet konusu olamaz ve satış konusu yok yaptırım uygulanmaz

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
arkadaşlar bu etherum satın aldım 7 gunluk surem var 4 gundur vermıyolar kanıtlarım var alısverıs yapmayın ana bacı sovup banlıyolar + olarak paralı aldım bedava kullan loader yok diyoalr boyle birşey varmı ya neymiş para atmamışım ee nasıl customer + key var yalancı dolancı ya almayın galiba sanaal magandalar sureklı isim soyisim bulmaya calısıyor benım
image.png
image.png
image.png
Geçmiş olsun kardo küp oyununa vermeseydin keşke bı döner alırdın

image.png
image.png
image.png
Bunlar böyle yüzsüz işte asjkfjkasjkfjk

ALMAYIN ALDIRTMAYIN!

saka gibi gercekten ticketta sabahtandir yardimci olmak icin yalvariyoruz dostum a

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
10 bilemedin 15 dakikaya banlıyom

satış konuları yok + konu böyle açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt