15 dk yı bırak 2 saniye ceksem biterim evdeki herkes kafama çökertürkktelekom isen bi 5-10 dakika fişi çıkar sonra geri tak
15 dk yı bırak 2 saniye ceksem biterim evdeki herkes kafama çökertürkktelekom isen bi 5-10 dakika fişi çıkar sonra geri tak
ben acmaya calısırken mavi ekran vermesinin nedeni ney acaba
bendede oyle ya hemen kiziyolar baska bi cozumu varmi acaba vpn den baska cunku vpn cok pingli15 dk yı bırak 2 saniye ceksem biterim evdeki herkes kafama çöker
yardımcı olur musun dc: veuyy1lutfen oynama taktiklerinizi kendinize saklayin kullanici hatasi disinda herhangi bir ban riski bulunmuyor oynamak da sizlere kalmis.
paylascam paylascam diyon paylasmıyon paylassana artik ben cekicem en sonaktif bir bind sistemi mevcut fakat useniyorum belki ileride nasil yapildigini paylasirim
auraya basili tutma click tp glide acıkken kullansan daha iyi olur click tp arka arkaya cok spamlama flag yemeyardımcı olur musun dc: veuyy1
paylascam paylascam diyon paylasmıyon paylassana artik ben cekicem en son
auraya basili tutma click tp glide acıkken kullansan daha iyi olur click tp arka arkaya cok spamlama flag yeme
gerekli bilgiler once ki sayfalarda mevcut.yardımcı olur musun dc: veuyy1
aktifmi şuangerekli bilgiler once ki sayfalarda mevcut.
loadei acıyorum bir süre sonra gidiyor ama z ye filan bastıgımda speed enabled filan yazmıyor chatteevet toplam
14227 giris.
bilgisiyarinizi yeniden baslatip tekrar deneyin,sorunu inceleyecegim.loadei acıyorum bir süre sonra gidiyor ama z ye filan bastıgımda speed enabled filan yazmıyor chatte