eymen 13ne diyon kanka adım yekta adımdan niye utaniyim yaşımdan niye utaniyim ratçı mıyım ben Tövbe Haşa
eymen 13ne diyon kanka adım yekta adımdan niye utaniyim yaşımdan niye utaniyim ratçı mıyım ben Tövbe Haşa
siz rat atmanızdan utanmıyorsunuz ben yaşımdan mı utanıcam andaval senieymen 13
hani eymen sen degildin veya yasin 13 degildi , kendinle celisiyorsun bir de kime ne zararimiz olmus ratci diyorsunuz bir de :D hesabi calinan tek bir kisi goster bakayim.siz rat atmanızdan utanmıyorsunuz ben yaşımdan mı utanıcam andaval seni
Sizin free loaderda 360 Total spy buldu lahani eymen sen degildin veya yasin 13 degildi , kendinle celisiyorsun bir de kime ne zararimiz olmus ratci diyorsunuz bir de :D hesabi calinan tek bir kisi goster bakayim.
ekran goruntusu iletin.Sizin free loaderda 360 Total spy buldu la
PC bende deilki int kafe deyim babamın bilgisayarında tarattimekran goruntusu iletin.
gerekli kontroller zaten saglandi oyle bir sey olsa emin ol burada olmazdi konuPC bende deilki int kafe deyim babamın bilgisayarında tarattim
ekran kartın acı çekiyoduraga açtım çalışıyorda ara sıra piyano sesi geliyor arkadan birşey olurmu
eymen degilim kanka tc foto da atarım buraya hani her şeyimiz ortada sanalda kimseden korkmuyorumhani eymen sen degildin veya yasin 13 degildi , kendinle celisiyorsun bir de kime ne zararimiz olmus ratci diyorsunuz bir de :D hesabi calinan tek bir kisi goster bakayim.