aynen kanzi work ya tureme seni bari bı menu falan ekleseydin bu kadar belli etmeseydin rat oldugunu dersine calisHic bos yapmicam bos bos yorumda yapmayın ben cradklemedim
DW;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VT;
2 resim ve video ekleyecegim bekleyin
Fluxauth kanka anlarsın ya
Lan çalıştırdım dosyayı sanalpcde exe bin dosyasına dönüşüyor ardından exeyi siliyorön yargılı yaklaşmak gibi olmasın ama rat gibi algıladım :/
hocam adamın loaderini indirmedim de kullanmadım da hiç sadece garip geldi steam iconu olmasıbak uygulamanin iconundan rat olup olmadigini anlayamazsin tamam mi zaten ahmet cevik dedigin adam eglencesine anydesk iconu falan koyuyor loaderlarina sen hala bi sey bulmussun gibi yok steam ikonuymus yok seymis adami öldürürsün be kanka
Rat zaten kankamrat oldugu çok belli kanka tarafsız davranıyorum ama bence rat bu hacı
indirme sen yuvarlakVideo gelemden indirmem bro
icoya göre yargılama yok boş konusma konuya koyduğu ssler zaten şüphelibak uygulamanin iconundan rat olup olmadigini anlayamazsin tamam mi zaten ahmet cevik dedigin adam eglencesine anydesk iconu falan koyuyor loaderlarina sen hala bi sey bulmussun gibi yok steam ikonuymus yok seymis adami öldürürsün be kanka
Video gelemden indirmem bro
kanka sorunlu musun?Rat olduğunu sanmıyorum, incelensin bi bakalım
Sorunlu olmaz mı ismine bakkanka sorunlu musun?