discord.gg/ethereumclient calisiyor.dc adresi çalışmıyor
discord.gg/ethereumclient calisiyor.dc adresi çalışmıyor
yorumunuz icin tesekkurler bir daha aldiginiz bir yazilimin hwid hakki olup olmadigini kontrol etmeden spoof atmazsaniz veya keyinizi satmazsiniz-rep hwid reset sağlamıyor spoof attıgım icin hwid reset istemistim hwid reset yapmıyorlarmış
hwid reset hakkımın olmadığı herhangi bir yerde yazmıyor ve alıcı gidipte hwid reset hakkım varmı diye sormaz fikrimce genel satıcıların çoğu bu hizmeti sağlıyor ve keyimide satmıyorum istersen yayın açıp gene kendi bilgisayarımda göstere bilirim dostum kusurumada bakma bu olay beni gerdiği için iyi yanlarını saymadım 1 haftada kadar kullandım herhangi bir ban durumu vs. yaşamadım ama şuanda da spoof attıgım icin kullanamıyorumyorumunuz icin tesekkurler bir daha aldiginiz bir yazilimin hwid hakki olup olmadigini kontrol etmeden spoof atmazsaniz veya keyinizi satmazsiniz
keske bu yorumlariniz yaninda hizmetten memmun kaldiginizi vesaire belirtseydiniz.
yasadigin sorun icin uzgunuz fakat elimizden bir sey gelmiyor bir sonra ki lisans aliminda indirim yapacagiz.hwid reset hakkımın olmadığı herhangi bir yerde yazmıyor ve alıcı gidipte hwid reset hakkım varmı diye sormaz fikrimce genel satıcıların çoğu bu hizmeti sağlıyor ve keyimide satmıyorum istersen yayın açıp gene kendi bilgisayarımda göstere bilirim dostum kusurumada bakma bu olay beni gerdiği için iyi yanlarını saymadım 1 haftada kadar kullandım herhangi bir ban durumu vs. yaşamadım ama şuanda da spoof attıgım icin kullanamıyorum
Amdde çalışırmı?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ethereum for craftrise | discord.gg/ethereumclient
[$] Neden Piyasada ki opensourceleri kullanmak yerine Bizi Tercih Etmelisiniz :
- Resell Degiliz Kendi Urunumuz.
-Sadece Admin Bani garantisi.
-Aylardir aktif olarak satislarimiz mevcut.
- CraftRise Piyasasinin Tumune Gore Daha Korumali ve Tedbirliyiz.
- CraftRise uzerinde yaptigimiz etkinliklerde binlerce kullanicimiz var.
- Fiyatlandirmamiz,destegimiz ve verdigimiz musteri memmuniyetimiz.
- Herhangi bir sorunda dakikalar icinde destek.
Fiyatlandırma :
[$] Lifetime : 350TL
[$] methods: IBAN,Paypal,Ininal,Crypto, Papara, İtemsatış)
urune ait gorseller:
}
evet calismakta.Amdde çalışırmı?