darkcreative
Gold Üye
- İletişim
gelirHocam luby Crâck gelirmi
gelirHocam luby Crâck gelirmi
e at kankailla biz mi girelim şuna? düzgünce temiz atsanıza oğlum.
onay verirmisinizkonu altında gereksiz algı ve tartışma yaratmayın
iyi bakalımHocam boşa uğraşmayın bomboş kitle biri ilk defa c++ görmüş en iyi hile bizim dengimiz yok diyor biri artic denen bir hilenin kodlarını kopyalayarak hile yapmış src satıyor manyak bu adamlar bırakın ellemeyin kıymetli ellerinize değmez beni cracklersiniz ben çıkınca
loaderın elime geçerse bakarım.e at kanka
denemeni isterim imzamdaki discord üzerinden bana ulaşabilirsin , bu bana sallayan elemanın sanırsam thekru eğer o ise zaten günlerce ethereum discordundan çıkmayan bir bireydi pek bir şey değiştiğini sanmıyorum.iyi bakalım
loaderın elime geçerse bakarım.
elemanım yok, minecraft ortamını çok bilmiyorum.denemeni isterim imzamdaki discord üzerinden bana ulaşabilirsin , bu bana sallayan elemanın sanırsam thekru eğer o ise zaten günlerce ethereum discordundan çıkmayan bir bireydi pek bir şey değiştiğini sanmıyorum.
pardon benim hatam burada senden bahsetmiyordum, bana sallayan eleman* olucaktıelemanım yok, minecraft ortamını çok bilmiyorum.
discord hesabım term yedi, önce bir hesap açmam lazım.
Yko kanks eskiden çekilişten kazandırdım keyimi kardeşim kullanıyordu gene onun için saolun ama maalesef ortam böyle hepiniz birbirinizi crackleyip kodlarından parça parça taşıyorsunuz yapcak bişey yok ve bu işin en dip kaynağıda ruslar işte Ruslardan bı kaç Türk'e sonra onlar Crâck sonra kendi hilenize ekliyorsunuz...pardon benim hatam burada senden bahsetmiyordum, bana sallayan eleman* olucaktı
Yakında konuda açarım istersen atarım loaderimi pek zor olmaz kırması büyük ihtimalleiyi bakalım
loaderın elime geçerse bakarım.