Satıyorum [Eternality DMA VAL] Aimbot (VisibleCheck) | WebRadar (Icon/Text) | Esp (StreamProof)

iyi satışlar

DMA Setup için hangi malzemeler lazım, ve bu dma her bilgisayar için uygun mu
Dma kullanmak için gereksinimler: 2 PC, 1 Adet 75T dma card, 1 Adet 5. nesil fuser(daha akıcı esp istiyorsan 6. Nesil fuser almalısın) 1 Adet kmbox. 1 Adet Custom Firmware.

Birkaç ay önce Valorant için yaptığım DMA ürününü Türkiye pazarında da paylaşmaya karar verdim.
Sadece Valorant ile sınırlı değil, şuanda Apex DMA/CS:GO içinde aktif ürünler mevcut fakat public olarak henüz satışa sunmadım.
DMA' nın ne olduğunu bilmiyorsanız yakında açıklama yazacağım.

GAMESTREAM/HID DEVICE GEREKTIRMEZ!

AimBot
Enable
Key
Visible Check (Inc. Smoke Check)
Team Check
Bone (Head/Nearest)
Fov
Smooth (Min/Max)
Kill Delay
Aim Time
Interval
RCS Enable
RCS Delay
RCS Scale (X/Y)
Weapon Config (Inc. Abilities)

WebRadar
Enable
Gui Style (Text/Icon)
Rotate Stlye (Static/ViewAngle)
Center Style (Map/Player)
Maps (All Maps)
Mobile Device Support (All devices connected to same net)

Visuals
Enable
ESP Box
ESP Health
ESP Weapon (Text/Icon)
ESP Agent (Text/Icon)
FullScreen Support
Stream Proof (OBS/ShadowPlay)

Settings
Config System (Auto Load/Save)
Debug Console
Background Alpha

Invite Hakkında
Invite alabilmek için sadece DMA Cihazınızı onaylanmanız yeterlidir.
Discord' dan ulaşın.

Discord
eternality.win

Fiyat
Aylık 80€ (2.600 TL)​

iyi satışlar

hepsini toplamak istediğimiz zaman ortalama ne kadarlık bi bütçe çıkıyo
3 adet fiziksel parça 18 20k arası gelmektedir hocam. 4 çekirdekli 4gb ramli 2. Bir pc 5k 8k civarında vanguard için özel yazılan firmwareler en az 20k. Kaba bir hesapla 50k civarında olur tabii hileyi de eklersek 52 53k olabilir.

3 adet fiziksel parça 18 20k arası gelmektedir hocam. 4 çekirdekli 4gb ramli 2. Bir pc 5k 8k civarında vanguard için özel yazılan firmwareler en az 20k. Kaba bir hesapla 50k civarında olur tabii hileyi de eklersek 52 53k olabilir.
firmware tam olarak ne işe yarıyor bi ara çok fazla düşünüyordum almayı planlıyodum fakat bu fiziksel kart muhabbetlerine çok uzağım tek amacım faceit de hile ile oynamak sanırım dma dışında bi seçeneğim yok faceitde eğer varsa bildiğin faceit için dmasız çalışan ürün önerebilirmisin

firmware tam olarak ne işe yarıyor bi ara çok fazla düşünüyordum almayı planlıyodum fakat bu fiziksel kart muhabbetlerine çok uzağım tek amacım faceit de hile ile oynamak sanırım dma dışında bi seçeneğim yok faceitde eğer varsa bildiğin faceit için dmasız çalışan ürün önerebilirmisin
Firmware fiziksel parçaya yazılım atmaktır hocam. Aslında dmayı bulunamaz yapan en önemli etmen: developer tarafından atılan CUSTOM firmwaredir genelde şöyle çalışır: ID Lock Sistemi, Driver Desteği, İmzali Windows Sürücüsü, Legit Mac adresi veya prefixli random mac adresi, DRVSCAN'in atlatılması, Dinamik Tepki sistemini kullanması, TLP'de belleğe anlık hizalanması ve tepki vermesi, Tlp error check sistemini aktif olarak takip etmesi. Bunlar developera göre veya oynanılan oyunu acsine göre değişiklik gösterir.

• Beğen
Tepkiler: Lng

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt