Çözüldü Esp valo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Suprisee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Suprisee

Diamond Üye
Arkadaşlar hile detected mi yoksa undetected mi ? Yani belli etmeden oynasam şuan ban yer miyim ? Spooferin yoksa kullanma demeyin var ki kullanıyorum ve boş yorum yapanları raporlayacağım.

Dreamfancy — bugün saat 16:15
Valorant tekrar güncellendi. Risklere karşı bir kaç güvenlik önlemi eklendi.
Discordu takip etmiyormusun yeni güncellenmiş nerden bilsin adamlar DT mi UD mi ?

Dreamfancy — bugün saat 16:15
Valorant tekrar güncellendi. Risklere karşı bir kaç güvenlik önlemi eklendi.
Discordu takip etmiyormusun yeni güncellenmiş nerden bilsin adamlar DT mi UD mi ?
Şimdi gördüm bende ya şeyden sordum hileyi belli etmeden kullanırsam loader yüzünden yemem herhalde ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Arkadaş kullanıyor 5 oyun oldu yakalanmadı bakalım gidiyoruz daha

Merhaba,

Dedected olan bir hile paylaşılmaz ve bugün üçüncü günüm hayla oynuyorum plat3 oldum. Spoofer forumda var banlanmıcaksınız diye bir kaide yok bunu göz önünde bulundurarak kullanınız.

Merhaba,

Dedected olan bir hile paylaşılmaz ve bugün üçüncü günüm hayla oynuyorum plat3 oldum. Spoofer forumda var banlanmıcaksınız diye bir kaide yok bunu göz önünde bulundurarak kullanınız.
hangi spoofer ban kaldırıyor bulamadım da ? ve legit mi oynuyorsun nasıl oynuyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt