Çözüldü Eski dreamfancy hilesini nasıl kullanabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertiodas

Bronz Üye
Eskiden dreamfancy'den indirdiğimizde runpy df.py yazmaya gerek yoktu. Sağ aşağıda çıkanları kullanabiliyorduk çok rahat. Çok kullanışlıydı oyundan atmıyordu. Burda hızlı koşmaya ya da wallhack'e basınca oyundan atıyor. Ne zaman eski hali geri gelir? ya da Eski halini kullanabilir miyiz şu an?

Metin2 dosyalarını sil temiz bir kurulum yap sonra hileyi tekrar kur tekrar dene çünkü az önce denedim şuan sorunsuz çalışıyor
hepsinde atıyor. pelerin hilesini ayarlarını ne yaparsam yapayım çalışmıyor. 1-2 dakika sonra o da atıyor. 7xe basıyorum o hava kılıcına benzeyen şeye o da atıyor vurunca bir şeye

Metin2 dosyalarını sil temiz bir kurulum yap sonra hileyi tekrar kur tekrar dene çünkü az önce denedim şuan sorunsuz çalışıyor
5 dakika önce yaptım hocam. arkadaş söyledi yapmamı. yaptım hemen temiz kurulum yaptım çalışmıyor bende. bu arada çok teşekkür ederim metin2'nin kendi desteği bile bu kadar yardımcı olmadı.

Pek yardımcı olamadık ama kişisel bir sıkıntı var yoksa hilede bir sıkıntı yok size yardımcı olmak için burdayız
5 dakika önce yaptım hocam. arkadaş söyledi yapmamı. yaptım hemen temiz kurulum yaptım çalışmıyor bende. bu arada çok teşekkür ederim metin2'nin kendi desteği bile bu kadar yardımcı olmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt