zenn1936
Silver Üye
- İletişim
hocam yanlışlık olmasın faturalar kesiliyor minik şakalar yapıyoruzyapılacak duyruyu dört gözle bekliyorum.
hocam yanlışlık olmasın faturalar kesiliyor minik şakalar yapıyoruzyapılacak duyruyu dört gözle bekliyorum.
umarım discord üzerindeki sc4m ada el atarlar dört gözle bekliyorum foruma bir arınma günü gerekli.hocam yanlışlık olmasın faturalar kesiliyor minik şakalar yapıyoruz
tamam yavuz seni en son şikayet etcezhocam yanlışlık olmasın faturalar kesiliyor minik şakalar yapıyoruz
Konuşma uslubunuza lütfen dikkat edin.önce aldığın yetkiliyi kovda sen
Firmam tarafından herhangi bir sc4m mevzusu olmamıştır ve olmayacaktır. Umarım el atarlar piyasayaumarım discord üzerindeki sc4m ada el atarlar dört gözle bekliyorum foruma bir arınma günü gerekli.
et bakalım cimcimetamam yavuz seni en son şikayet etcez
önce aldığın yetkiliyi kovda senKonuşma uslubunuza lütfen dikkat edin.
Sadece olaylarda adım geçtiği için açıklama yaptım.
sizden ürün aldım vermediniz nasıl olacak o işKonuşma uslubunuza lütfen dikkat edin.
senin yerinde olsam projeden ayrılırım. ve düzgün yetkili ekibi bulunan bir satıcıya başvururum.Konuşma uslubunuza lütfen dikkat edin.
Ne ürünü satın aldınız ?sizden ürün aldım vermediniz nasıl olacak o iş
Elinizde kanıt varsa şikayet konusu açabilirsiniz.project ventus aldım ama teslim etmediniz param gitti utanmıyonuz mu