Çözüldü Esclyps 2400 TL Dolandırıcılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba, üye hakkında şikayette bulunmak için önce bulunduğunuz ilçenin karakoluna müraacat edin. Daha sonra adındaki websitesinden ürün satın aldığınızı ve şahsın sizi dolandırıp hizmet, ürün vermeden kaçtığını belirtin.

Ayrıca satın aldıktan sonra bu şahsın vergi vermediğini ve sattığı ürünün faturasını kesmediğini şikayet dilekçenizde belirtin. Daha sonra bu şikayet dilekçenizin örneğini [email protected] adresine iletin. Şahsın ip, zaman, log bilgilerini sizinle paylaşacağız. Daha sonra bu ip, zaman, log bilgilerinin çıktısını alıp karakola tekrar geri götürmenizi rica edeceğiz.

Şikayetinizde mutlaka; internet üzerinden oyun için program ve ürün hizmeti satın aldığınızı belirtin. Hile satın almak yasa dışı birşey değildir. Siz tüketicisiniz ve size fatura kesilmediğini ve karşı tarafında Türkiye'de faaliyet gösterip yaşadığını ve vergi vermediğini mutlaka belirtin. İnanılmaz ağır cezalarla karşı karşıya kalacak ve hakkında soruşturmalar açılacaktır. Maliyeden ayrı soruşturma ve ceza açılacak ve ayriyetten dolandırıcılık suçundan hakkında arama çıkarılıp karakola ifade vermesi için müraacat etmesi istenilecektir.

Sizin için örnek bir şikayet dilekçesi hazırladım. Bunu lütfen bulunduğunuz ilçenin karakoluna giderken örnek olarak vermeyi unutmayın.
bu arkadaşlar hakkında söylemiyorum fakat forumdaki büyük çoğunluk ailesi kızacak diye karakola gitmez o yüzden scami durdurmak amaçlı daha iyi bir şey bulmalısınız

arkadaş bana geldi 300 tl ucuza teklif vermişler siz satın dedim sorun yok çünkü esc.. sunucusuda benden ucuza spoofer alıyordu kurulumla ugraşamam dedim. :D konu bundan ibaret LiaF yani benle alakası inanın dinlemedim bile çünkü benlik bişey yok ortada :D

Bu saatten sonra satın alımı onlardan yapmış dolandırılmış :D bu arada ben project ventusla alakasızım oda ayrı konu

arkadaş bana geldi 300 tl ucuza teklif vermişler siz satın dedim sorun yok çünkü esc.. sunucusuda benden ucuza spoofer alıyordu kurulumla ugraşamam dedim. :D konu bundan ibaret LiaF yani benle alakası inanın dinlemedim bile çünkü benlik bişey yok ortada :D

Bu saatten sonra satın alımı onlardan yapmış dolandırılmış :D bu arada ben project ventusla alakasızım oda ayrı konu
bs spoofer isteyen varsa çok ucuzzzz!! sdıghpejpgşds

Son düzenleme:

alın buda size son konuşmam beni suçlamıyomuş beni niye çagırdınız çocugu tehdit et paranı al dedim :D garip bir millet var burda herkese iyi geceler.

bs spoofer isteyen varsa çok ucuzzzz!! sdıghpejpgşds
Konunun senle alakası olan kısmı adamı birlikte tehdit etmeniz ( Adam o sıra keyleri vereceğini söylüyordu) Tabiki bu konuda seni suçlamıyorum. Keyleri vermemesi ve beni dolandırması onun karakteri. Ayrıca crx benle konuşurken spooferi liaftan ( yani senden) aldıgını söyledi. Sende pazar fiyatını yüksek tuttun. Aynı ürün için neden daha fazla para ödeme geregi duyayım :)

bir sır daha vereyim o zmn sana keyleri sana vermiycekti veremezdi çünkü keyi alcagı kişilerde onu dolandırdı galiba :D
yani cidden yaşın 25 falansa zevkine savcılıga git derdim ama ne bileyim diycek bişey yok

Konunun senle alakası olan kısmı adamı birlikte tehdit etmeniz ( Adam o sıra keyleri vereceğini söylüyordu) Tabiki bu konuda seni suçlamıyorum. Keyleri vermemesi ve beni dolandırması onun karakteri. Ayrıca crx benle konuşurken spooferi liaftan ( yani senden) aldıgını söyledi. Sende pazar fiyatını yüksek tuttun. Aynı ürün için neden daha fazla para ödeme geregi duyayım :)
Liaf olaylar yaşanmadan önce Firmamız ile olan bağını kesti. tekrar tekrar söyledim ve tekrar söylüyorum, olaylarla Ventus olarak hiçbir ilgimiz yok. Kendisi şuanda rule7 diye bir sunucunun sahibi. sizle konuşurken de o firmadaydı.

alın buda size son konuşmam beni suçlamıyomuş beni niye çagırdınız çocugu tehdit et paranı al dedim :D garip bir millet var burda herkese iyi geceler.
kardeşim yetkilini at sunucundan öyle konuş senden ricam

evet bu konudanda emin olabilirsiniz! zaten benlik bişey de yokmuş olayda neden bana geliyonuz aga cgde yokum bile sdpıghasdofgds

kardeşim yetkilini at sunucundan öyle konuş senden ricam
anlamadım ?

fiyat yüksek knk yani biz atılana kadarda hizmet veriyoz iadede alıyoz çünkü kaynak saglam herkese iyi geceler yarın iş var burdan etiketlemeyin ayda yılda bir giriyom ztn bişey olursa dcden yazın dogrusu benlik bişeyde yok gidin dolandırıldıgınız kişiye yazın

Geçmiş olsun reis adamın tavrı beni bile sinir etti elim ayağım titriyor sakin kalmışsın valla yine sen. Para neyse de dalga geçiyor bir de utanmadan.

Konuya aydınlık getirmek için böyle bir meselede ilk ve son kez anılmak istiyorum. Yetkili ekibimde bulunan CRX @xrauf adlı kişiyi dolandırmamasına rağmen böyle bir konuda hem kendisinin hemde firmanın isminin zarar görmemesi için konuşmalarımdan sonra iade sağlamış bulunmaktadır iki taraf konuşup problemi çözmüştür. Problemin çözüldüğüne dair elimizde yazılı kanıt bulunmaktadır konuşmaların hepsine @Dreamfancy şahittir. Exit Sc4mlik bir durum firmamız tarafından asla gerçekleşmeyecektir bunları takip ederek görebilirsiniz. VENTUS PROJECT bir SAPPHİRE SOFTWARE bayiisidir iyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt