Çözüldü Esclyps 2400 TL Dolandırıcılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xrauf

Uzman Üye
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : Kusura bakma dostum. Sunucu sahibi sensin: @EsclypShop
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Dolandırıcılık
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir: 30.03.2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/valorant-spoofer-esclyps-tr-fiyat-tpm-bypass.49510/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; Altta detaylıca belirttim.
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; Altta detaylıca belirttim.

Videoyu ilk olarak @L3G Ye attım. Konuyu buraya taşımam gerektiği için buraya taşıyorum.

Anlamak adına önce videoyu izleyip sonrasında kanıtlara bakın lütfen.
Videoyu 1.5x - 2x Te izlemenizi öneririm.

@L3G
Aerodan yönlendirildim:
Bu attıgım ss te en yukardaki şahıs (800 X 3 Yazan) asıl d0landırıcı Dünkü adı Esclyps idi. Şuanki ss te gördügünüz esclyps sunucu sahibidir. Sunucu sahibinin Dünkü adı Crx idi :
Dolandıran Şahıs ile konuşmalarım (Dün bu şahıs sunucu yöneticisiydi) :

Düzeltme: Project Ventus un konuyla bir alakası bulunmamaktadır. Videoda adı geçmiş olabilir ama kastettigim dc deki ismi liaf olan şahıstır.

SONUÇ: Sorunum Çözüldü ve İade tarafıma gerçekleştirildi. Başta Yetkililer olmaz üzere yorumlarda yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ediyorum.
@DreamFanchy

Son düzenleme:
Satıcı belirlenen süre içerisinde iade yapmadığı ve sattığı ürünün arkasında durmayıp müşterilerini mağdur ettiği için forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.

Merhaba, üye hakkında şikayette bulunmak için önce bulunduğunuz ilçenin karakoluna müraacat edin. Daha sonra adındaki websitesinden ürün satın aldığınızı ve şahsın sizi dolandırıp hizmet, ürün vermeden kaçtığını belirtin.

Ayrıca satın aldıktan sonra bu şahsın vergi vermediğini ve sattığı ürünün faturasını kesmediğini şikayet dilekçenizde belirtin. Daha sonra bu şikayet dilekçenizin örneğini [email protected] adresine iletin. Şahsın ip, zaman, log bilgilerini sizinle paylaşacağız. Daha sonra bu ip, zaman, log bilgilerinin çıktısını alıp karakola tekrar geri götürmenizi rica edeceğiz.

Şikayetinizde mutlaka; internet üzerinden oyun için program ve ürün hizmeti satın aldığınızı belirtin. Hile satın almak yasa dışı birşey değildir. Siz tüketicisiniz ve size fatura kesilmediğini ve karşı tarafında Türkiye'de faaliyet gösterip yaşadığını ve vergi vermediğini mutlaka belirtin. İnanılmaz ağır cezalarla karşı karşıya kalacak ve hakkında soruşturmalar açılacaktır. Maliyeden ayrı soruşturma ve ceza açılacak ve ayriyetten dolandırıcılık suçundan hakkında arama çıkarılıp karakola ifade vermesi için müraacat etmesi istenilecektir.

Sizin için örnek bir şikayet dilekçesi hazırladım. Bunu lütfen bulunduğunuz ilçenin karakoluna giderken örnek olarak vermeyi unutmayın.

Bilgisayarım ikinci el ve bunu almadan önce aldığım şahıs valorant oyununda bir yasaklamayla karşılaşmıştı. Bundan dolayı internette valorant için cihaz yasağı kaldıran bazı yazılımlar mevcuttu. Bunların çoğu yasal olarak satışını yapmakta ve Türkiye'de vergisini vermektedir. Oynadığım oyunda cihazım ikinci el olduğu için ve bu oyuna erişebilmek için hwid spoofer adında bir program satın almam gerektiğinden bende en ucuz fiyatlara bu hizmeti veren adındaki internet sitesinden satın almaya karar verdim. Bu şahıslar ürünü satın aldıktan sonra bana teslim etmedi ve fatura istediğimde bana bunun faturasını göndermediler. Ayrıca ürünümü teslim alamadım ve iletişime geçtiğimde beni engelledikleri için dolandırıldığımı anladım. Bu websitesi binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra internet sitesini tamamen sildi ve kaldırdı. Bu şahıslar kaçtı ve beni dolandırdı. Bu şahıslar Türkiye'de faaliyet göstermektedir ve Türkiye'de ikamet etmektedir. Bu şahıslar hakkında davacıyım, şikayetçiyim ve paramın iadesini talep ediyorum. internet sitesinden alışveriş yaptım ve alışveriş yaptığım site ürün, hizmetimi teslim etmeyerek beni dolandırdı. Ürünü teslim alamadığım gibi şahıslarla iletişim kuramıyorum. Fatura vermedikleri için yalnızca kredi kartımdaki harcamanın dekont bilgisini sizinle paylaşabilirim. Bu internet sitesi paramı çaldı ve binlerce kişiyi dolandırmaya devam etmektedir. Ödeme firması ödemeyi alan kişinin bilgilerini size verebilir. Ödeme firmasından bu şahısa ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
Sizin için örnek bir şikayet dilekçesi hazırladım. Bunu lütfen bulunduğunuz ilçenin karakoluna giderken örnek olarak vermeyi unutmayın.
saygıdeğer df artık discord dolandırıcılığınada el atmak gerekiyor mu sizcede son zamanlarda forum adı gecerek dc üzeri dolandırıcılıklar cok fazla arttı sadece bu işle uğraşacak ekip arakadaşı arıyorsanız başvuru yapabilirim.

yazık ya iki üç tl kazançaklar diye milletin hakına giriyorlar

Merhaba, üye hakkında şikayette bulunmak için önce bulunduğunuz ilçenin karakoluna müraacat edin. Daha sonra adındaki websitesinden ürün satın aldığınızı ve şahsın sizi dolandırıp hizmet, ürün vermeden kaçtığını belirtin.

Ayrıca satın aldıktan sonra bu şahsın vergi vermediğini ve sattığı ürünün faturasını kesmediğini şikayet dilekçenizde belirtin. Daha sonra bu şikayet dilekçenizin örneğini [email protected] adresine iletin. Şahsın ip, zaman, log bilgilerini sizinle paylaşacağız. Daha sonra bu ip, zaman, log bilgilerinin çıktısını alıp karakola tekrar geri götürmenizi rica edeceğiz.

Şikayetinizde mutlaka; internet üzerinden oyun için program ve ürün hizmeti satın aldığınızı belirtin. Hile satın almak yasa dışı birşey değildir. Siz tüketicisiniz ve size fatura kesilmediğini ve karşı tarafında Türkiye'de faaliyet gösterip yaşadığını ve vergi vermediğini mutlaka belirtin. İnanılmaz ağır cezalarla karşı karşıya kalacak ve hakkında soruşturmalar açılacaktır. Maliyeden ayrı soruşturma ve ceza açılacak ve ayriyetten dolandırıcılık suçundan hakkında arama çıkarılıp karakola ifade vermesi için müraacat etmesi istenilecektir.

Teşekkürler

geçmiş olsun böyle hak yiyen insanlar var yapıcak bişey yok malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt