Eposta öğrenme methodu

Sorduğum soru hesap sahibinin geri alıp almaması değil valorantın bu konuyla ilgili bir önlemi var mı? Hesabı maile aldım diyelim 3-5 hafta sonra durduk yere hesap kilitleniyor mu veya farklı şeyler? Bunu deneyimleyen insanlardan cevap almak için aldım postu zaten bu low iq angutun mail öğrenme methodunu öğğ öğğğ diye paylaşması için açmadım konuya bok sıçratıyor birde üstüne kendini hala zeki falan zannediyor malum parti seçmeni gibi amk
valorantin bu konuyla önlemi olsa sence hala maili görebilirler mi dostum, kac yillik methodu hala yarim yamalak fixlemisler hesaplarin dondurulma mevzusu sadece hesap sahibi tekrardan bu bilgilerle bilet acarsa oluyor iki kisi hesap sahibi oldugunu iddia ettigi durumlarda yani ama arkadaslarimdan duydugum kadariyla artik öyle zart diye mail degistirmiyorlarmis baya netlik ariyolar diyorlar lol için tabii ki bu valorantta deneyen tanidigim yok henüz

knk sen neden birden yükseldin adam bi soru sorunca :D
hemen konu falan açtın bi papatya çayı öneririm
kanka herşeyde havalı gözükme çabası böyle bi gizlilik priv havası tavırları deli ediyo bide belki paylaşırım falan yazmış

bu arada ekstra dogum tarihi acilis ilk rp falan onuda paylaşabilirim bakcam onada isinize yarar

bende olmuyor yapabilen özel yazsın lazım method

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt