Eposta öğrenme methodu

7nap7

Efsane Üye
valorant ise valoranta giriyorsunuz hesaba giriş yapıp

buraya gelip lol veya valorantı seçin hangisiyse
sana nasıl yardımcı oluruz sekmesinde ctrl u basıp f3 basıp mail yazın mail orada hf.

valorant ise valoranta giriyorsunuz hesaba giriş yapıp

buraya gelip lol veya valorantı seçin hangisiyse
sana nasıl yardımcı oluruz sekmesinde ctrl u basıp f3 basıp mail yazın mail orada hf.
E bu metodu mailine ulaşamadığımı hesabım için çözüm ararken YouTube da görmüştüm 😄

zamanında bunu lol hesaplarinda kullaniyoduk artik deger mail degilde null olarak gözüküyo fixlenmisti simdi baktim hala null olarak gözüküyor sende nasil gözüküyo la hangi tarayıcıyı kullanıyosun

zamanında bunu lol hesaplarinda kullaniyoduk artik deger mail degilde null olarak gözüküyo fixlenmisti simdi baktim hala null olarak gözüküyor sende nasil gözüküyo la hangi tarayıcıyı kullanıyosun
o bug priv sekme aç ordan gir cookieler buga girdiği için oluyor

Kardeşim bu posttaki konu ile dediğinizin hiçbir alakası yok gidip bu low iq arkadaşın postunun altında sorabilirsiniz.

Kardeşim bu posttaki konu ile dediğinizin hiçbir alakası yok gidip bu low iq arkadaşın postunun altında sorabilirsiniz.
kardesim senin yasin kadar ben mailli hesap üstüme cekip kullandim sattim bu isleri birakali uzun zaman oldu heyecanlanma sakin ol :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt