Epin Game COUGAR (VALORANT) Crâck Me

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
knk cracklenip dt diyorsun cracki paylaşılmadı zaten ve hile dt diyorsun kim dedi dt olduğunu aq 4 gün önce yapıldı hergün update geliyor :D neyse tartışmaya gerek yok
Adam 1 saatte banlanmış aq, hala dt olduğunu nerden biliyorsun diyorsun. Arkadaşın dediği gibi her gün update geliyorsa bi şeyler vardır

Adam 1 saatte banlanmış aq, hala dt olduğunu nerden biliyorsun diyorsun. Arkadaşın dediği gibi her gün update geliyorsa bi şeyler vardır
knk discordda yayın açanlar nasıl ban yemiyor demekki aimi açmışki yemiş normal değilmi aimbottan ban yemesi 10 15 kişi repleyince direk ban yiyorsun zaten ki hileyi açıp fullediğini düşünürsek maçların hızlı bittiğinide göz önünde bulundurursak 3 maç girmiştir arkadaş

knk discordda yayın açanlar nasıl ban yemiyor demekki aimi açmışki yemiş normal değilmi aimbottan ban yemesi 10 15 kişi repleyince direk ban yiyorsun zaten ki hileyi açıp fullediğini düşünürsek maçların hızlı bittiğinide göz önünde bulundurursak 3 maç girmiştir arkadaş
Aimi açmış yemiş ne demek olum hilende dt bi kısım varsa kaldıracaksın o kısmı sadece esp olarak satacaksın,ben düzgün hilelerle aylardır esp+aim oynuyorum hiçbir zaman 1 günde ban yemedim

Hileye aim koyuyorsunuz, sonra aim açmış yemiş diyorsun :) Bide takmışsın dc de yayın açanlara aq

Aimi açmış yemiş ne demek olum hilende dt bi kısım varsa kaldıracaksın o kısmı sadece esp olarak satacaksın,ben düzgün hilelerle aylardır esp+aim oynuyorum hiçbir zaman 1 günde ban yemedim
öle deme kanka dc de yayın açanlar banlanmıo ama

smothu 2 yapıp fovu 100 e çekersen ban yemen normal değilmi dostum meraktan soruyorum sadece linçe gerek yok
Kanka zaten sizin aimbotunuz cidden çok kötüydü kötülemek amacıyla söylemiyorum kesinlikle düzeltilmesi lazım ayrıca visible check kodlarınız da hatalı

çok kötüydü kötülemek amacıyla söylemiyorum kesinlikle düzeltilmesi lazım ayrıca visible check kodlarınız da hatalı
bilmiyorum dostum ben kullanıyorum şuan sorun yaşamadım sadece adam yeşile falan dönüyordu bazı yerlerde o kadar ki aimbot her hilede mal gibi duvar arkasına sıkarsan ban yedirir masyaf bile ban atıyor :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt